NINJA DAUGHTER MI MEAN SON,,, YUH SI WHA YUH CAUSE

20 thoughts on “NINJA DAUGHTER MI MEAN SON,,, YUH SI WHA YUH CAUSE

1. This Harambe-type looking gorilla should get a traquilizer fe being a lost cause. This is of no importance whatsoever! May de fire keep burning and never stop burning fe dem fukkery ya!

2. lol lmaooooooooooooooooooooooo rofl lol lmaooooooo :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak whey him say boo boo so lmaoooooooooooooooooo mi haffi teck a walk n come back this too much fi mi :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

3. Di way how dis ole pancoot haffi a count di words dem cause him waa sound british and di accent daven fit him. Smaddy pan choob seh di bway him married and ninjaman son a fren

4. You know seh it too early for this. Why this ole silver back gorilla, never just hol him leffin and take him plane back to Hengland. We no response wid rump roast love affair.

5. A wah dis bout “hi fans.” a fame him a look. Bout you don’t know what cause it..Bubu a hide and a nyam you out and you get bright and gone broadcast relationship a that cause it! Becuz a you BUBU man them a lef him a that bloodclaat cause it.

6. He didn’t love Boo Boo when he was with Ninja man son, he didn’t care to take pictures with him between his legs… He doesn’t seem to be hurt or sad that his boy toy as everyone is calling him left him… He is taking his a** home and probably will pursue a relationship with ninja man son don’t put nothing pass him… I guess the saga will continue.. lol

7. Dis nuh nawmal! Batty Man extra still eno.. a muss di fan weh inna him room him a talk go siddung in front a it yuh look sticky

8. Lol when he said his fans I was looking around like where? Lol he looks like he’s about to start crying though

9. Mi claat the gray back man say HI MY FANS who follow this man Mek him think him have fan’s people unuh need fi stop it — who is this rust bucket do — boo boo you keep running cause you may catch something — cause him go Pon vacation n in a dealing with that little girl/boy I want dead ova yah to rawdit boo boo don’t look back run wid you foot in a you hand .