NICKIESHA YUH BAD WID DI PAD AND YUH NAH CALL NO NAME??

27 thoughts on “NICKIESHA YUH BAD WID DI PAD AND YUH NAH CALL NO NAME??

1. I guess water mouth will be the identifying factor, anyhoot the search engine say too many results found so me ago need har fi give me something more.

2. Metsy mawning
    Mi have a berry nagging feeling say a foota hype eee no cause him mouth a spring wata like river any hoot mi see Sher like the video n foota is har big fren so a just don’t know iyah

3. Must be mister snap-his-fingers, roll-his-eyes-and-neck, trace like a bytch you have to shot in order to shut up, Tony Mattheron. I hope it’s him because you know he’s going to put out a video, tracing this girl for like 40 minutes straight lol…Tony Mattheron is as effeminate as they come in the selector world, so I can see him going to this girls community and tracing her at the top his lungs on road side.

4. On another note am I the only one who is tired of the bleached out duppy look on females? It looks so ghetto and corny that we have all these unnatural Brownings around the place in their chemically processed skin. Fake bytches..

5. She need to stop f***g the married man and stop go studio go f**k , nikesha it’s time. Now you move out the fowl koob

6. Nickiesha mi wudden advise u to curse anybody cause a whole heap a yuh dutty life deh a door. MARVIN AND him wife leff and him still naah own u. Him jump from him wife and site and miss u and on to another after u a put this man up pon IG u stupid excuse for a woman. How unuh fool so? A so man short?

7. She call name on IG. Sheer post up the message with big bad chat the Renee post it up and tag the selector. Weezy from swatch international. 5 minute later it missing from all three page. Bad him bad or nahhh

8. Is not Foota Hype or Tony Matterhorn she a talk bout is Wessy from Swatch International sound she a talk mi run go look pon har IG and a him she tag under the video & Sher tag him to

9. It is wessy from swatch she and sher did tag him when they posted the video but dem delete it his ig name is @world_wessy_swatch_int but i still what to know what he said to make her gwan bout pad pull up lol

10. Nikesha memba seh swatch link to mile’s drugs store on spanish town road so watch yuh talk bout pad bax! Minde duppy bax you!

11. Big big dance wid whole heap a mix-up credele and she one feel singled out? Rock stone fling and hog get clap! Hope him beat out the pad or tampon from unda you when you fling de pad!

You hoes don’t have nothing about unu dats why unu get class up pon a regular.

P.S. Yu lip dem looking just as gross as you nails u have a display like dem unique :najis

1. Could it be:

The try to look hard Rat bat garrison speech?

That oily looking lip?

That shit color around her mouth?

The sour mouth look inna de early morning?

The stain teeth dem why look like uneven marl road?

Or just the whole bag a foolishness she a try use fi justify her premeditated slackness?

Bout “me and me girls dem” :ngakak :ngakak :ngakak see if dem a go run up fi dem kick n box dung too :ngakak

1. Pp u never stop beat the hell outta the nail head with ur hammer sighhh!

Goodly all the above!Esp that ratty squinch up thingy she doing, what the actual fcuk?

12. @yardielovethug I sooo agree with you! To me, She comes across as a bit conceited and a wanna be “bad gal” … nah look at u ino nickiesha … when u find u own man den come back come chat to we.

13. And when she fling the pad now and the man beat her to sickness them ago say the man wrong or ago say him shouldn’t do that cause she a woman. If you feel away you take the mike when another selector on and drop word too or turn a dj cause we all now you love mike already. PS don’t you dear think marvin ago defend you when them beat you.

14. Could somebody please tell mi wat she want mi to look at di nails di watch r di ring cause mi want to know y she hand can’t leave from under her chin