MR AND MRS HOT TOPIC

36 thoughts on “MR AND MRS HOT TOPIC

1. my yute check yo bitch,see dem ting da no gwan ah fi mi yard
    gyal want make video and make yo look like dem fool
    you know see her face when yo say woman need fi stop look fi man to take care of dem, but dats what she did to you, and she confess to you she a hoe,when you said woman have to bring something to the table ,she said pussy, yo bitch got u looking stupid even telling you to shut up,

my bitch know she not allowed to talk and less i tell her to talk,
    nigga train yo bitch better plz. that goes to all the man out here train yo bitches better so they stop jumping up and dog on niggas legs looking to do trix for food

sincerely. real portmore bad man

2. Lol they want to be relevant so bad, we move on to another hot-topic and dat ain’t you two boo. Tell you wife fi go cure har bronchitis you hear how she a cough like she been smoking from she a six years old.

3. Lol @ admin, the rolling calf get weh again to rhatid. When me neighbor did dead dem put a likkle plant under the grave say dem a “plant har” because she was terrible in life so they were fearful of her reign on death. Somebody forgt fi plant Mr. Johncrow AKA stink foot.

1. LMFAO!!!!!!!!! mi deh ah grung! No sah stinkin foot joncrow Sugar seh yuh fi change yuh name to “rolling calf” wooooie mi booooodyyyy

4. But him say yuh haffi bring something to the table. Then when him search and search him brain an couldn’t come up with anything that Sky brought. …. yuh nuh hear him say if a even likkle 3sum an she start shut him up. So Sky….is that what you brought to the table. Smh. Why yuh a shut him up. To me…..any man do 3 sum wid 2 woman…..will do it wid 2 man….an dat a straight battyman ting. But yet him say pumpum is not all but man love sex so even likkle 3 sum di woman dem must bring. Kmt. HH go sit yiur big Samson looking ass down somewhere. Kmt

5. What happen sky, you dont want people to know you guys do threesomes. Well your HUSBAND told the world. Lmao. He say pussee aint all but at least bring some threesome to the table. Smh

6. he was doing well until him contradict himself …about bring 3some …lol …….one thing mi know these clowns always entertaining me ……who needs love and hip hop

7. Wow so him really say is dem mek ppl a get married??wow!! If a dem alone me stay a player4life cuz mi nuh want married if is dem a the leading example!! That cough doesn’t seem normal it seems like a major symptom of a std.Google is my fren so brb gonna look it up or anybody ya suh know??

8. To the man that commented that men need to train their women, you sound stupid and any women that is with you has a low self esteem… No man is going to tell me when to move, sit nor talk… So keep dealing with those low self esteem females because those are the only ones you can get sweetie… Men like you are a waste, I wouldn’t even take a look at you once you open your mouth it would be a turn off… Shut up and take several sits back with that nonsense you a carry on with about keep your women in check… Nigga please… The jail cell is waiting for you real soon

9. Ok, cho mi know them! Kmt a di 2 mad people, Asylum rob a them 2 yah,Skye while you’re at it, tek a spin to the doctor, cuz u sound like u have consumption.

10. mi laff suh till especially wen him a get ready fi talk de real things how a three some the wife bring tuh his table,dese two i tell yah :ngakak

11. Kid: Dad what made u marry Ma how did u know she was the one
    Dad: Well son ur mom was the only one bringing a threesome to the table plus all it took was a meal at Olive Garden a Gucci scarf n a ride thru the city

Marlene at least u no have n pickney fi share this story wid unnu loose n wutliss kmft

12. 3 some? really I mourn the sanctity of marriage these 2 morons have no damn clue on what to do in a marriage and what makes a relationship I await the break of these 2 morons and when it hit the pink wall it’s going to be juicy and messy.

13. What a damn shame n wen dem shame dem dem ask y oh well I’ll be patiently waiting the update cuz it’s coming

14. :nerd :shutup: ok mek mi open mi mouth again, :ngakak dis idiot here is rich because him know time square (fi all di times i been there i muss be dyam unlucky or neva ketch di tree wah di money grown pan), now him a mek people get “marriaged” because him a wife a bring threesome to di table, which is not suppose to be just pum pum.. suh a wah deh gwahn inna dem cheesomes deh…u know wah mek a gwahn boat mi biniz.. :ngakak :ngakak

15. Poor Marlene you nuh see hype a tun u inna pop show ,u should be ashame bout three some no wonder hype no stop f**k pon you cause u pssy done .Marlene u a really man clown bout wife kmft.

16. Poor Marlene you nuh see hype a tun u inna poppy show ,u should be ashame bout three some no wonder hype no stop f**k pon you cause u pssy done .Marlene u a really man clown bout wife kmft.

17. Bring a damn doctor to the table since she having a hard time reaching one.She need a chest x-ray very bad.That cough seem like Tb.Tuberculosis mixed with with a whole letter other osis left over from all the dam 3 somes and Germany and virus coming to di table and going down her damn throat!