MONEY STRAIN YUH HYPE WID DI $400

22 thoughts on “MONEY STRAIN YUH HYPE WID DI $400

1. Me see it yesterday. All $5 from I was born should a pure $100 not even 50 idiot that
    It look like a him rent money bout rich oh please and idiot fool fool Baldhead a laugh

2. Oh pleeeaaaaaasssseeee. Me see on 2 different occassion him come through the side door a onyx. Them dont like pay go in a pple party. All last yr 2 weeks after him boatride me a work a bar in lorna a 6 a them come a the bar come buy one bottle a moet and 2 redbull. When the dance few of us checking off and the girl weh collect a the door say them so hype and gave her $40 for 6 a them

3. But what is dis the bootleg Floyd mayweather. Imagine u so rich but yet 1 just 1 dry bokkle mi see. Every man behind look like dem a dead fi drink Likkle wata. Every last one of them look like dem fi go look work n done wid dance. Looking like dem a push 50 odd. Please joke dis. Tomorrow morning not even a $5 him have n ask if anyone a dem man can give him a $20 n u hear dem bout ” bwoy dread u know mi nu have it” f**g clowns.

4. MONEY TRAIN HUMBLE YOURSELF. YOU NEED TO SEND BACK SOME OF THAT MONEY TO YOUR FAMILY IN FROG CITY WHERE YOU COME FROM BEHIND NORMAN MANLY HIGH SCHOOL. REAL NEVER SEE COME SEE. AS A MAN EVEN IF SOMEONE SEND IN YOUR STORY YOU SHOULD TAKE THE HIGH ROAD. YOU TELL MY SISTER SAY YOU MET IN ACCIDENT WHEN YOU JUST CONE TO AMERICA AND YOU GET TYE INSURANCE MONEY AND BUY ONE OLD HOUSE AND FIX UP AND RENT ROOM ROOM, UNTIL LOW AND BEHOLD YOU MEET UP WITH THE BRONX PARTY PEOPLE AND YOU HAVE NEVER BEEN THE SAME. AND ALL TYE HYOE REALLY SEEM FORCED AND DONT FIT YOU.

BALDHEAD YOU JUST LOOK LONG AND DUNCE AND FOOL FOOL. A SO THE GOING TO SPEND THE REST OF YOUR LIFE?

IAN SHY SHY LMAO WE NEED A WHOLE MONTH FOR YOU AND YOUR FILE WITH YOUR DELUSIONAL SELF.
    IAN YOU HAVE NO PAPERS IN AMERICA STOP TAKE PICTURE IN A CONSTRUCTION VEST WE ALL KNOW YOU SLEEP A FAY TIME AND PARTY ALL NIGHT. YOU NAW MIND YOU THREE OLDER KIDS YOU FIRST DAUGHTER NEED CLOTHES AND A GOOD TUTOR, PLATINUM TIFFI SHE GET THE INSTAGRAM DIRECT MESSAGE DEM AND RUN A BREED THE SAME NIGHT A U PARTY LAST YEAR NOW SHE A FEEL IT AND SHAME LIKE DOG, THE LIES YOU FEED HAR SHE BOUGHT EVERY LAST ONE BUT SHE GONE LEARN AND KEEP LEARNING. I HOPE YOU COME OUT TYE LITTLE ROOM NOW IAN AND STOP BUM RIDE

5. But u know sey a pink wall really a kill some of dem. Look how u bruck u neck go mek video bout unruly n make sure u come flash ur rent money. Oh gosh dem life sad. Met big up still as much as dem say pink wall dead this n that. But if Pink wall shut down tomorrow every last one of dem dutty germs yah dead same time. Dem need to start pay met for this page n pray to God it forever stays alive.

6. Living BBC STOOGE dem! Mi nuh how some gyal get wet fi all dem deh! Sick stomach & upset appetite!

7. He too blood clot idiot!! His $7 outfit with LV shoes and they might not be real :cool qe need some answers my brotha

8. Met him have a pretty shame good baby mother wey look like little pickny me see the girl and ask a nice gal like that what she was thinking sleeping with money strain anybody wey sleep with money train dem have low self estheem that appe looking man

9. met big up u , money train a show off when the man dem come back and say the house him build himself, nuh done yet , and him pay a contractor man and the man rob him all the burn up money ,,weh him get from the insurance , money stop wear girl stuff ,see Fabian come back fi tek u train load this time ,keep watching Fabian me a watch to ,when u tek it this time , one lungs baldhead informer, weh u nuh go tek care a u kids dem weh a give people problem,shushanna no come yet , compliment a u police man baldhead ,a u fren dem say u a police by law, snoop a good youth him only need fi loose him two love angles lol,kotton a big fool him tun yes man fi dem to ,sumting salt him up she look so sick in the face , uncle leggo that no other man nuh want she ,Bronx suck and spit out,uncle u nuh see from travis move on him look damn good and everything a happen fi him now , uncle dem a bring u dun wid dem , frog city well wah sweep up ,stinking mouth train weh u family deh a Jamaica suffer like dog up to Friday we get call say u family member dem hungry bad , the twin dem mother say u a tell people like she want u,, no is the moneyyyyyyyyy nasty train,u and dutty browning stop call up the girl name,a u say she a informer from she get har papers, so come the baby wake

10. train go take several seat back we hear say, a the big woman weh u deh wid a fix u up a tinajetset fren ,she can fix house good and can design good , a she a big him up him nuh use to nothing a she weh did a send the weed from la to him and nick clean she hustle a la and him receive the box dem down a the new house a 198 ,informer b talk whoieeeee , tina tell u fren fi run wid har money and go find a better man , she bathe him and him a dis har from Brooklyn to …… the gal a Brooklyn weh a breed lol, dutty ginelle ,the ulgy gal a cut,browning Keisha ,the gal a harlem but she say him cant f**k .

11. UGLY MAN….aka..buk _train….TEK COUPLE SEAT BCK WITH UR RASS CHUMP CHANGE, ….BETTER YET SAVE UP SOME MORE AND USE IT TO FIX U MOUTH…..WEH LOOK LIKE IF U TALK LIKKLE HARDA DAT DENTURE DROP OUT…..CHO…BC..

12. So if he has so much money like he claiming by showing his funds, why you jumping a fence to get into a party without paying then.. Stop be cheap and pay your money how about that one… But make sure you have an savings plan sweetie.. Too many people in that crew to share the cut of the day…