MI TELL UNO CHIN A WICKED

28 thoughts on “MI TELL UNO CHIN A WICKED

1. Good evening Admin, was it you who said ” I think the relationship between Bop and Chin is genuine”? Or was it someone else when most of us could see her motives?

1. Please read mi post dem bout Chin lately thank you..People all over been linking me fi a few months talking bout har so even if mi did seh…….mi learn later dung seh she a wicked n teef

2. Poor Bop unno si wid him deh, him did get frighten cause him a come from di gully to di money and here comes Chin shi nuh ugly so him did feel like shi a prize poletzo but I hope him really learn from dis, my God!!!

3. This is one of the reason why some women are killed in Jamaica. They use men for their money, then when they get what they want they left them high and dry. This gyal need someone fi brock har legs them.

4. Bop,dont let dis dutty gyal send you a prison! She ah cry wolf because shes’ a woman, she want sympathy but we already kno who she is from day one, you were caught up.

1. She knew that from day one. He was the right target that she has been looking for. And here comes Gully Bop! A woman, not just a waman but a young one at that showing all kind of intrest in him. Bop was down and out in the Gully, no woman was giving him any attention;he was the perfect target.

5. Men was made to suffer n women were made to feel the pain.Have mercy on a good man n help him,we pray Jah Man!!

6. Mi seh, dah gal is Jezebel in disguise, cho and Delilah in a one package, we know you did aguh strike, u just set up the man fi your own personal gain and fame, now u leff him wid out teeth, you Chin u end aguh bitter if continue pan dah same track yah.

7. Chin need fi rob you damm fool you in a the gully fi bout 30 yrs get a chance fi live a better live an tek you money give woman fi some pumpum …… Do what you did before back you fist wash you hand an mek you money an don’t end up back in a the gully …..if you mek man rob you fi free y you woman can’t tek it to a least you get some pumpum….damm fool !!!!! right now before me give gully bob as much as a fan fi fix mi use news paper fan mi self

8. I came on this site and warned chin please, don’t hurt Gully bop. Even if u don’t love him, let him down gently. Gully Bop say him want ask Obama fi pardon Chin lol. Poor man. I believe him. He looks so sad and embarrassed.

9. Mi sey it several times awready say anyhow Bop did still inna de gully, Chin wouldn’t even look twice pon him. A jus tru him buss and mek a likkle money why she go dey wid him. Also, mi nevva like how everyting dem do, she go put it pon social media fe everybody see. She also like fe giggle like a damn jackass, and she chat too much. Thank God sey de brake bring dis to a full stop, and her freaking mouth can go on mute now. Dumb ass bitch!!!!!

10. Mi nuh business whey nuh body waan seh , but thank GOD fi Chin .A she did get Bop from out a the Gully after him get the little Youtube forward and dust him off and mek the initial stage show booking fi Gully caw that deh crack head neva have nuh sense.

She give him pussy , shelter and money initially inna the beginning after the 30 year crack induce pussy drought inna the GULLY , suh anything happen to him now a fi him crack head own fault.