MI FEEL IT FI NUFFY

NUFFY DOE MEK NINJAMAN MEK YUH BAWL NO EYEWATER BECAUSE YOU AND HIM KNOW YUH NEVA A TELL NO LIE PAN HIM.

10 thoughts on “MI FEEL IT FI NUFFY

1. yuh know pon a serious level when he was on tvj doing that video shout out thing a him meek buff a dem buss big artist get a shine especially the one dem from porter and yes he did go hard for Spice during that time him did funny and extra yes but dem do use the man

2. Very emotional to watch cause you know him words coming from that deep place where many ppl nuh get fi look into. I feel like I was peeping from a window into his soul. Sometimes that’s your path in life, to assist others to their success, but you nuh get none. It teck a very strong soul fi play dat role cause is not for the faint of heart or the coward. Dem seh the best souls get the hardest test in life, so just hold on Nuffy is just suh di ting set.

3. Him fus did a f**k round ppl wen him a promote sting fi Laing a call up di artis dem name tru dem seh dem naa guh, mi nuh sorry feem him always a gwaan like him waa teck di manpawla title from Matterhorn chat too rass much, wen yuh talk up bout ppl dem a guh style yuh back wicked a suh entertainment guh, nobody nuh care bout truth if di lie more entertaining Grow couple more layer of skin are get out di biz.

4. Them can leave nuffy alone now.. He’s an entertainer just like ninja man maybe not a artiste but he entertain just the same. Ninja man fi go easy n Gwe him just a play pitty party tru him have court now a act like him a saint. Him fass wid ppl too everybody always quick fi jump pon nuffy!

5. Then how nuffy get suh emotional when him did a style ninja man, Nuffy too nuff sometime thats why him did have to run go a Miami cause Waterford man them did want kill him because of him mouth.. I dont have a ounce a sorry fi him ninja man a the wrong man fi pitch pon cause rocka p will box him in a him mouth ,even though a nuh lie him a tell seh ninja love obeah cause the mall Rd ppl can tell u..