MELISSA VS STACY

44 thoughts on “MELISSA VS STACY

1. Damn I can’t believe what I am seen. I see these two girls everywhere damn she use to live with mek fi tru… but Mel a tell ppl bout chat and she love chat too. Kmt
    Stacy ungrateful fi real damn

2. Stacy did Ina the shoe at bag white party fi tru. Me hate Mel bcuz she love chat. But mi see Stacy Ina the cross foot shoe fi tru.

3. Har mon have money, and she a buy gal Gucci shoes, but still lives in an apartment? Wow this a what you calll priority twisted, no ambition.

4. No sa drinking my rum & get disturb by lavish Stacy Stacy to Rass & me rum dun , me say as me open the link pon JMG & tek a drink me rum finish. Met a you buss lavish no she nam flawless but the wig need to set right pon har head & lose those ms piggy eye lashes & they will complete flawless :ngakak :cendol :toast StAcy StAcy .

5. MELISSA YOU NOT EVEN HAVE PAPERS YOU SOON GUH BACK GREATER PORTMORE … YOU AH PICK UP PEOPLE INNA HOUSE AND YUH NUH HAVE PAPER AND YOU AH WAR U SOON GET DIP BOUT LAVISH AND YOU WEAR WIG ROUN DI CLOCK WIG WEH SUH CHEAP U LOOK STINK U STINK YUH HOUSE HAVE IN CHINK (BED BUG) YOU AH NUH NOBODY NOT EVEN STATE TO STATE YOU TRAVEL FURTHERMORE INTERNATIONAL FLYINGS U DO YOU AH THE WORST BITCH IN DANCEHALL YOU FAR FROM LAVISH MORE GARBAGE BIN

6. These girls don’t know the meaning of friendship so they shouldn’t use the word. If Melissa call Kevin one link(if that’s who she’s referring to) rich she needs to go check the dictionary for the definition of rich. And why she always look so? She can’t change the wig dem or something?
    Ps. The lip dem need bleaching too they look very awful when you talking mam.

7. Me rather sleep under bus stop or ride the A train to and fr before me go katch with any family muchless fren. Mel y when u and u fren them fall out this is the outcome. Maybe u are the problem because u a the common demoninator. Move you ugly shape bad self. Hate bitches like u. Do things just fi talk bout it

8. But she really sat there and held the phone for damn near 30 Minutes tho? IDK who is more pathetic; Stacey fi her actions or Melissa fi ah talk so much bout this one girl smh really tho Melissa Not so Lavish?? Kmt u stop piss bed? Girl all the way bye

9. Facebook hero couldn’t seh a beta ting. As soon as Artisto come out everybody a show up Ppl man dem a FU*K are a LUST after…lol..VENTHEHAIRTEC is that your man too boo…LMAO!!

10. WHY PPL FRIEND DIS GIRL MELLISA OMG AS SHE AN PPL HAVE A DISAGREEMENT SHI MECK VIDEO AN DASH OUT OMG LADIES PLEASE STAY AWAY FROM THIS SERPENT OMGGGGGGGHG

11. A FURTHER UP INNA D YEAR MI SI MELLISA OUT A SUTPHIN BLVD A CUSS A NEXT GAL HOW SHI BAIL HER OUT A JAIL HELP HER DIS AN DAT AN D GAL NAH PAY ER NO MIND SUPPOSE U HEAR HOW MELLISA A CUSS D GAL PON D ROAD OMG WHY PPL TALK TO HER ? OMGGGGGGG MON SHI A WITCH MON

12. But mellisa always owe rent an inna her house dont stay Good all her kids dem dont stay good d only time mellissa do something wid her kids a wen ppl call her out pon social media a dutty ghetto area inna queens mellisa live fi u ever si inna her bedroom and closet all inna her kitchten uno tan dah meck shi fool uno a lie shi a tell pon d gal mellisa bex cause d gal a keep party an shi wah flop it cause shi did wah d gal money uno stay dah a listen to her kmt look if shi nah goh carry out d likle rotton teet child shi have cause a shi noh carry d child goh dentist uno can fall mellisa shi lie all shi have a mout mellissa noh have a car fi her own noh meck shi fool.uno a ppl shi gi money fi rent car more time or get car fi her inna ppl name uno cah falla mellia who cah dou widout bleaching creme or wig

1. Ohh gosh, give her that much man, some people out there in the dancehall a sleep on floor and don’t have a bed for their kids and still a party, at least she have a damn bed. :ngakak and she have her own apartment and not kotching with her Mother. Give to caesar what is due to caesar. But then again, You all in the same dutty bungle league, a set of dancehall hooligans who teef, sell drugs and scam for a living. :ngakak

13. Stacy ppl are tiyaad of u! Yes Melissa have her ways but u is NO way shape or form betta
    EVERYBODY u fren u chat dem an EVERYBODY weh stop talk to u, You turn round an done dem wid ppl
    U walk an talk Paula Dean an her pikney like a dogggg aroad an u and Paula was very close
    U chat Samara X like a dog an ah she help bail u out wen u get bite
    U diss ur own cousin an Aunty dem cause u don’t want to stop di thiefin an hangin out an u have a child who’s father in jail an u don’t want to set better example for him or urself
    U and everybody have this problem! One ting I can seh is Melissa not lying to how ur mout fly an u luv ppl mon or any hype mon u looking for luv but the wrong way cause everytime these men sex u an stop Ansa ur calls. U turn to ur FB or IG to slander them an call the Suck boi dis or suck boi dat.
    Grow up an change ur lifestyle everybody can’t be lying about u

14. Fr u start spar wid Melissa u tek up back partying has a daily hobby it don’t fit u an ppl don’t find u appealing let alone worth going out there way to support anything u keep. U Mek big post on IG lying telling ppl ur son party cancel who u luv so much u claim because he get sick a vomit. Stacy u wicked u lie bout him sick so u don’t show up at the hall were u rent fi keep the party cause u didn’t finish pay the party planner nor the hall u rent so u didn’t show up fi finish pay ur deposit n u call every sec fi see who show up an wen u hear only 8 ppl u Mek up lie seh u pikney sick u is 1 wicked sick gal! Cause u still end up a party di same nite of ur son party n so call sickness now tell me after doing that
    Who in they’re right mind would continue to support a wicked gal like u who’s trying to keep party??? U clearly don’t luv that boi u claim u do cause di 1 day that was for him u run left him all in sickness fi go a party. Sick stomach

15. Stacy u meet ur match! Melissa have u quiet down on social media dwl. The truth hurts! She’s not perfect but she set for u. Cause wen ppl try to ignore u nobody nuh trace like u on social media. First I see u so quiet it was needed. Now tek it as a lesson and GROW UP!
    Change ur surroundings and lifestyle. U can’t beg ppl fi place to rest ur head an turn round an diss dem wether her place dutty or not it’s hers an she put YOU up Suh u lose Fr desso. U can’t bite the hand that feed u and u bitten so many hands Suh it’s no secret to how u Suh salt wid ppl an friendships

16. @SPEAK UP@@ LOOK YAH MI DEAR …BUT MELLISA STAY D SAME SUPPOSE U HEAR HOW SHI CLASS NUFF A UNO YES SHE DOES AN PPL WILL FORVER LOOK PON MELLISA AS A DOG SHIT CAUSE A SHI ALWAYS A MECK VIDEO BOUT PPL NOH CARE HOW IT SIMPLE MELLISA SYLE AN CUSS NUFF A UNO WEN UNO NOH GOH A ER PARTY SOH NOH CUM WRITE BOUT STACY CHAT DISS AN DAT CAUSE D WHOLE A UNO STAY DEH SAME AN MOST A UNO DONT HAVE PAPERS WAH A HYPE UNO CAH GOH NO WEY BUT CROSS D STREET FROM WEN UNO LIVE CAUSE UNO DONT EVEN HAVE ID SOH STOP BEHAVE LIKE MELLISA A SAINT NO BADY CAH LIVE A ER YARD OR KATCH AN DONT GIVE HER MONEY SOH A LIE SHI A TELL WEN SHI SAH STACY LIVE FREE MELLISA A LIAD MI TECK MI EARS DEM AN MI EYE AN SI MELLISA CLASS UP NUFF A UNO LOOK INNA MELLISA SNAKE EYE DEM UNO DONT KN DAT GIRL SHI A D DEVIL SIDE CHICK UNO STAY DAH MELLISA LOVE CROWD SHI FEEL IMPORTANT WEN PPL CHEER ER ON MELLISA JUST A CHAT CAUSE SHI WAH D GAL PARTY FI FLOP SHI CHAT D WHOLE A UNOO NOT ONE NOH LEAVE OUT PPL KN D WHOLE A UNO WAH BARROW HER THINGS ONE TIME GONE A 8 MONTHS RENT SHI DID OWE SOH UNO TAN DAH A FALLA BLEACH OUT CORPSE MELLISA A SOCIAL MEDIA BAD GAL

1. Uno mus learn fi split justice eno. Melissa said she help the girl rent free for 8 months , she move n never carry har n di girl start drop wud pan social media. What Melissa said about who dont have nothing to do with this. Someone help u like that in America be thankful and gwaan. Give people di right when dem right man, if stacy neva live free she wudda chat . Melissa would not come out like that come lie pan har..Not possible

1. I watched the video, don’t know these people, But mek me say this, In this place call FARRIN yeah? If someone even give you a kotch for 2weeks, be grateful. Imagine being homeless on the streets in a winter? I know people who had to find a shelter and they told me, it was a nightmare, regardless of this dancehall zotopec Melissa personality, the fact of the matter is, She put up this girl for 8mths Lwad. I have done that before, put up people and then them shit pon me, so I can relate to what she is talking about. You kotch but still a buy clawwt and boot :ngakak and have a child? These dancehall females something is wrong with them. I applaud this girl to have her own place, seems like it is very familiar in the dancehall community with these females, They live at their Mumma, Aunty, Sister house but out there in the name brands hyping. What a messed.

17. And MISS SPEAK UP @@@…HOW UNO A TALK BOUT TIEF AND WHORE AN D WHOLE A UNO A TIEF WEY UNO WUK ???? WHICH ONE MAN A MINE UNOO???? SHUT THE F$%%^K UP CAUSE WHO NOH DAH PON GOVERMENT ASST A TIEF OR WHORE D WHOLEEEEEEEE A UNO A TIEF NUFF A UNO GOH OUT A ROAD GOH LUK IT A DAY TIME OR D MAN CUM A UNO YAAD WEN D KIDS DEM GONE A SCHOOL TAP IT MELLISA RICH AN HER HOUSE LOOK LIKE A CRACK HEAD LIVE DAH UNO GOH SIT DOWN HOW TIEF FI CALL OTHER TIEF MEMBA SAH MELLISA PICTURE INNA PPL STORE ENO UNO SHIT A BUSH AN NAH MEMBA D WHOLE A UNO A TIEF AN WHORE UNO DONT HAVE NO RECIPT FI D TINGS DEM WAH UNO BUY D WHOLE A UNO INNA D CREDIT CARD SCAM DIS AN DAT SOH SHUT UP AND GOH CLEAN OUT UNDER UNO DUTTY BED

18. Met @@@ a lie mellida a tell MET NO BADY CAAAAAAAAAAH LIVE A MELLISA YAAD FREE NO BADY MI NAH ASK YOU MI A TELL U DAT mi a tell u wah me kn MET not a make up story NOOOOOOOO ONE

1. I dont think she is lying and that would be your word vs melissa u hold whey u know and me hold my opinion. Im not saying stacy a this and that all mi seh is that mi believe she was living there free.

19. PLUS MET a noh d fuss mellisa style an cuss stacy but something wen down an a it teck.it to d next level trust me pon dat cause me si mellisa a cuss stacy aready an shi si ppl a cum an shi tink dem did a goh video it out a family dolla a sutphin an shi jump.inna d jeep and drive off a long time shi a cuss her suh yes stacy should a thank her and leave long time

20. @ Met thank you! My point exactly
    Stacy been throwing words on social media cause that’s her profession she does that so well. And all Melissa did was answer her back with nothing but FACTS. Yes we know she is a wicked but for her to bring u in her home and buy u shoes she had to have some kind of bond wit u first hand. No matter Wat u still wrong to cuss or chat her if she did in fact put out effort to help u PERIOD

21. Yes a fi her house an tink but shi move cause shi get evict owing 8 months rent anyhow ever puzzzy fi find dem.own shelter from u a fuuuk u fi get u own place but i know its a lie about living free

22. And Stacy I know it’s u in here ah beat off ur chest on this post but one thing I want to tell u as a outsider looking in. It’s not every and anything u need to post on social media! U started this because u luv to vent and use social media as a way to throw words on ppl u don’t like or talk to. And this one here back fire! Cause u open up a ants nest.
    Notice Melissa never said names in her video cause she’s didn’t want it to get no further were it could.
    U need to stop fren dancehall ppl and change ur surroundings. Cause this goes to show u that there’s no loyalty in the party scene worst dancehall ppl

1. Mi see all someone a seh people help people fi talk. If dem know people help people fi talk dem nuh supposed to want help from anyone. How these people can kotch so I do not know. Go in a shelter with your child and get a place and stop abuse people furniture uno too ambitionless

23. Nuff a dem fi feel it still cause noh care how u tell dem bout a likle work dem noh wah lef road fi goh dweet dem tink dem agoh miss all d mix up an d hype wah a happen out a road dem can goh dweet an get dem.own place but no dem always wah goh inna d fast line quick money soh dats y ppl can diss nuff a dem mi tell dem sah none a dem noh fi try ask mi fi stay a my yaad or borrow my money dem nah wuk fi 10 plus a hour but dem wah ask fi borrow u money no uno nah goh learn till d whole a uno get deport uno stay dah

24. METTTTTTTTTT ______________________________________________

I don’t understand to how ppl give ppl these things to say about them I swear this is America no child born here suppose to suffer or live Suh. To much opportunity! N u here a waste it Pon ppl couch. Go get wats out there have to offer an stop try find excuses when tings don’t work in ur favor

25. SPEAK UP@#@#@… ME IS NOT STACY AN MET CAN TELL U SAH A NOH STACY MI KN D WHOLE A UNOO OUT A ROAD AN YES MET DATS Y MI WUK AN DOU MY TING CAUSE NUFF A DEM DOU TINGS FI TALK WHILE SUM DWEET AN SAH TECK A MONTH AN SET U SEF BUT NUFF A DEM GAL DAH OUT A ROAD NOH FOCUS ITS ALL BOUT CLOTHES , SHOES AND HAIR STYLE FI DEM

26. A dis morning mi a talk to one girl a mi sah .. ppl better dan ppl trust me nuff a uno noh have no ambition cause a nuff a uno out dah mi party wid an mi si uno life style an it dont look Good an mi will hear bout a baby sitting or a old person work an tell uno umo sah uno cah bother uno meck dat inna day pon uno back yet uno katch up a ppl yaad an meck dem a diss uno dats y me kinda slow dung pon d nite life soh wen mi a talk ano meck up story most a uno a d same ting a cause nuff choose not to social media dem tings dats y uno noh hear nuff more wah a gwan

27. Wow, Stacy leave the girl alone, she is truly hurt and upset with you sweetie… I can feel the pain in the woman’s heart she helped this girl and her child for the girl to turn around and go on social media and talk bad about her, after according to the lady you lived in her house 8 months to a year for free and refuse to pay bills and she held you down and a true friend should be if they are able and you went behind her back after she had enough and talk bout the girl. I want to know why woman just can’t move on and find new friends without having to put their ex friend business out there, what is the purpose on doing that… I feel that the only way you get this woman to react the way she is reacting right now because Stacy said something bout her, that’s when you going to get a reaction out of any woman… It is just a vicious cycle of bad talk on one another. Move on what is so hard to do… When these woman going to learn to put their energy towards something meaningful!

28. Where have I heard this story before, Oh Funky Dineva vs Michelle Brown. Melissa even looks like Michelle with a blonde wig.

29. I dont know any of these females, what I do know is if you live in Ny without papers its rough but you can still make it. You possibly could get a job and an apartment. Whatever the situation is you gotta take deep look inside yourself and fix your deficiencies before you can grow and become all God intended you to be. Sometimes we have to give up alot of habits in order to become successful.I came to NY on a Visa, worked at laundrymats,clothing stores,janitor,housekeeping etc. Within a year I was able to get my apartment, I never the party because my main focus was getting straight. Just work to home, within 5 years I was able to get my residency, a decent paying job, a car etc. TO ALL WOMEN OF DANCEHALL, STOP DEGRADING EACH OTHER, WE ALL CAN MAKE IT IF WE TRY. FOCUS ON YOUR GOALS AND PRIORITIES. YOU DONT NEED TO SLEEP AROUND TO BE A SUCCESS. TAKE CARE OF YOUR HEALTH, GET AN EDUCATION, BE ABOUT SOMETHING IN THIS WORLD, CONTRIBUTE POSITIVELY TO THE SOCIETY. UPLIFT EACH OTHER……BE BLESSED