MATTERHORN DIS BOOM BOOM INA HIM FLORAL SHIRT

0 thoughts on “MATTERHORN DIS BOOM BOOM INA HIM FLORAL SHIRT

1. Yo mi hate soft hood Matterhorn. Him ah di biggest battyman every gyal matterhorn have f*ck pon him. Ah peer idiot gyal follow after dark. one ting mi hate fi see is a man tracing worst when him ah trace gyal smh.

2. links still a do him ting man…affi big dem up….links, matterhorn, panta, squingy, trooper…need a documentry…special big up to matterhorn differently cah as a selector him reach billboard single handedly wid di song dutty whine. plus him done wid sound clash and still probably one a di most booked selector in dancehall. plus go a sting go clash and win. him have a proper resume. Boom Boom call himself bill board selector but him need fi know di history before him whole da title deh. nah seh him nuh reach bill board, but mi nuh know bout it.

3. Like i said matterhorn a legend… Me nuh care wey nobody wah say you have selector and artist wey worse than him but him judt nuh watch no face what u see is what u get ….. Me a defend him to the max pan diss one…

1. Yeah mi lef out dat. Fi real. Before him, no one thought a mic man could operate without the backing of a sound. Matterhorn is a pioneer in him own rite. Met can u do a feature pan him if possible.

4. Matterhorn is not worthy of met doing a feature on him. Maybe if he was a humble character then I would agree. He’s a man than dis woman to the ground.

1. Yeah thats true. But him got mostly female fans i assume. So maybe a just entertainment fi him an ppl dem weh love it. Mi personally think him tek it too far when it com to dat. But differently him work stand out from the big 5 of his era

5. Although Maggie act feminine sometimes, he is still arguably one of the best selectors ever for real. He is good a no bwoy caah go roun dat