MAD RAS KARTEL SONG

0 thoughts on “MAD RAS KARTEL SONG

1. Big Tune MAD RAS…….de bway 2 wicked, Jah a go sink him. LIZARD She Psalm 27.2, even when my enemies came upon me to eat up my flesh, they stumble an fell….Ahhhhhhh

2. Big Tune MAD RAS…….de bway 2 wicked, Jah a go sink him. LIZARD Seh Psalm 27.2, even when my enemies came upon me to eat up my flesh, they stumble an fell….Ahhhhhhh

3. Eff a ever laugh…Ras dah song ya need fi buss u…di amount a yeye wata an nose naut weh u make run fi Kartel dwl

4. Lollll… Wheellllll. It bad it bawd. Kartel di a act like him too high an mighty.. Phucking devil. Guh thru MR :2thumbup

5. grunggggg!!!….is always de maddest set ah people have de most talent…wid de exception of L A Lewis …..aldoe it look like de ras, drink mad puss piss, and him mad an cyaa come back, mi injoy de chune….lolololol…..

6. Well finally people a publicly lick out pan the bleach out murderer soon to turn battiman. I predict Kartel will become like that South African prisoner weh seh he f**kk them in their ass from backway because they are his bitches. Kartel you and you family and chronies fi dead a bush.

7. He is not a real Ras. He’s a talented bredda from Brooklyn. Weh mek couple Jamaican movie and do music. Him name something Fox