MACKA SEHHHHHHHHH JOHN JOHN SEHHH…IS HYPE LADY SAW A LOOK……HAYY

0 thoughts on “MACKA SEHHHHHHHHH JOHN JOHN SEHHH…IS HYPE LADY SAW A LOOK……HAYY

1. mawnin shani n mettyers :peluk

mongrel cum enn like a big joke to raawz all di black one a dun yuh yuh nuh ere seh yuh kill yuhself mongrellllllllllll :mewek2

2. Good morning met & metters!! Macka demon how yu fi a talk bout man mine you,an yu mouth wah fix stinking mouth macka Mongreal if man did a mine you a veneer yu would have in a yu stinking mouth, not the false teeth what you take out put in a class a water when night come,macka yu need some fix a dent fi hold up the teeth what a drop out a yu mouth,

3. A WAH TEK DISS DELUSIONAL FAT DINOSAUR …. TEK YUH TIME N ENERGY TRY FOCUS PON MEKING A NADDA DYE DYE ……. A DI OLD FART DEM LIKE YUH WHY DANCEHALL NAH GUH NO WAH, ALL DAT ENERGY A TRY MEK UP FI PAST….
    RESPECT TO ALL OLD ARTISTS BUT SUM JUST TIRED N HAVE NO CREATIVITY SO DEM FOCUS PON WAR , SINCE YUH HAPPY SING A HAPPY SONG ……..OLD JACKASS GUH LOOK A LIFE OR A HIT SONG … MEK IT SIMPLE SO YUH CAN REMEMBA DI WORDS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. I used to like Macah but dis stupid bitcxh keep repeating herself in all the interviews like we get it your trying hard to save face. how can you be stoosh as you say but a dancehall or wanna be dancehall artiste? kmft you are a joke those raunchy pics & head under table seriously? one minute yu bigging up Lady Saw den the next yu bring her down how does that match up delusional woman you need help. Talent & good material pays bills..one woman caan stop a group of females from eating come with a better excuse y’all whack & fyi I caan stan lady saw behavior either

5. Macka pass delusional,this dumb ass bitch still deh pon de woman name! Stop call up spice,tifa,d’angel an you suck puxxy fren gaza slim,dem nuh want nun spokes woman,talk fi you self,look how long yu in a de biniz an couldn’t buss was that lady saw fault? Look how queen Paula duh you,yu come a blame lady saw bout mek next female artist mek money how yu fi mek money an you cah memba you song dem!!

6. Lady Saw has made her name in dance hall and has kept up for all these years regardless of her characteristic flaws (which we all have, may be different ones, but no one is perfect!!) and her personal life, she has entertained us for years and is a splendid performer.

Macka Diamond you are only making yourself look more stupid the more interview you do bashing this woman whose contribution to dance hall you can never contend with!!!, six ah one half ah dozen ah de odda, yes Lady Saw may class yuh tuh when doing interviews, but you GO IN WAY TOO DEEP MACKA, calling the woman a MULE!!..AND OF COURSE WE KNOW BY SAYING SO YOU ARE REFERRING TO HER CHILDLESSNESS, absolutely abhorring Macka, shame on you!!!, that is a low blow…..It is God that gives children, and her not having any is not a curse to her, it may even be a blessing, some pickney bawn and tek dem mumma life, so a choice may have been made for her long life by the almighty himself… Mi is a dancehall fan fi years, and a Lady Saw fan from mi first hear her, Macka shame on you!!!

7. Well according to di new pinkwall post she is not delusional….not to mention di Tifa interview #Nevaknowasoigo

8. hahaha Duppy can talk. How saw bury Macka a sting, I thought she wud go hide fi bout 6 mths. It pain mi fi listen to Macka voice.