MACEY DID BUY OUT KENNETH AND BATMAN WAR……………

0 thoughts on “MACEY DID BUY OUT KENNETH AND BATMAN WAR……………

1. JAMAICA TUN BATTY MAN PARADISE. ITS A SHAME A HOMOPHOBIC ISLAND WEH MEK VONSCIOUS MUSICS AND NOW BATTYMAN A RUN THE CULTURE. SHAME JAMAICA OF ALL CARRIBBEAN NATION UNU UPHOLD FISH LAWS. HOW UNU SEH STRONG TOLERANCE PEOPLE BUT WEAK TO BATTYMAN. PLEASE UNU COUNTRY SICK STOMACH. BATTYMAN GET TOO MUCH PUBLICITY WAT JAMAICA COMING TO. SADOM GOMORRAH. SHITBADA A MEK JAMAICANS LAFF ALL HIM A CUSS STRAIGT OMAN AND PEOPLE TINK THATS FUNNY.. NOW ALL BATTYMAN COME OUT LIKE BAD HABIT. JAMAICA U LOST ISLAND WITH BATTYMAN CORRUPTION. JAMAICAN TUN JAMDUN BATTYMAN ISLAND. I AM SHAME

1. Macy mek a video and you come a curse the entire Island. You need to go and take your medications because you are sick in the head. Every country has their percentage of gay men and women. Which part of Jamaica a promote gays. You fi go drop a sleep an gweh

2. You speak about the Island in the third person so I will assume it’s not your country of birth, however it is mine. I dont know where you read it, dreamt it or even smell it that “battyman a run the culture”, sweetie heaven and earth will pass away before that happens so check yoursef. Of course homosexual have been on the increase and so has poverty, failing resources and many other social issues. Morally we are bounded by one law but “human rights” want us to live differently. Now missa pussy (assuming you’re a man) and bumboclaat day jamaica uphold fish law is a day like when Isis a reighn a Africa, put dat inna u tea and drink it.

3. di video a show now oo..sorry I set it up last night to post and it a show now…mi a ignore the first commentor but Macey whatever Kenneth waa mek outa him and batman war that should be on them u fi come outa it

1. Yes him go buy out di argument a talk bout Kenneth shudden press charge. A huh fi him war him fi tek him ugly sef out a it

1. :2thumbup :thumbup Macey yu cah win yu too nuff,but a leave yu to Kenneth aka Shane! MACEY YOU A DE UGLEST BATTY MAN/DRAGQUEEN,YOU LOOK LIKE A BOY GIRL..

4. Certain whey him hol him mout when he talk just beat me bad……….why him lips haffi purse? Is denture that him haffi hold in. me tinks he got the fake teeth whe snap on over de original rotten teet and he dont wan mek it fall out. dem type ah ting cheap enuh.