MACEY BALANCE DI TEET FI COME ANSA BACK

0 thoughts on “MACEY BALANCE DI TEET FI COME ANSA BACK

1. No Macy a betta yuh done an go sleep becaz a one video Keniesha mek an wap wap up yuh clean back and all now yuh clean back a hurt yuh Macy. Unu fi done now an go pray. lol

1. _______________________________________________________________________________________
      mi hafi hold my nose and slowly go down

1. Met, tell Macy to done becaz the only war Macy win is the ambition war. Kenneth done Macy bad. Kenneth have to trace aid Shebbi, Macy caan mania Kenneth tongue.

2. METTY WHO COULD RECOVER FR THAT DONEMENT DEH?? MACY IT NUH MATTER WHAT YU COME WITH KENNETH AKA SHANE MEK YU HEAD A HURT YU. MACY EVERY TALK YU TALK A THE FALSE TEETH DEM MI LOOK PON! KENNETH FIX YU UGLY RASS,ALL I CAN TELL YOU MACY KENNETH IS THE WRONG PERSON YOU PICK FI TRACE WID! KNOW HOW TO PICK YOUR BATTLE!!

3. FI DE AMOUNT A MONEY WAH DEM SAY MACY HAVE,HER MOUTH NUH HAVE NO AMBITION GO FIX YOUR MOUTH MACY! KENNETH BACK CAN COVER,BUT YOU MACY TAKE THIS AS A WARNING AND GO SPEND SOME MONEY IN YOUR MOUTH CAH YU FALSE TEETH TAN BAD LIKE THE REST OF YOUR BODY! ALL I KNOW KENNETH MEK MACY CAH SLEEP.

4. Met u comment have mi deading over here. Whe u seh, u a hold u nose an slowly go dung. A weak. No sah dese extra terrestrials r too much.

5. YESSSSSSSSSS MACY U GO GIRRRRRRRRLLLLL U KILLED HIM WITH CLASS!!!
    I love love love loved it!
    U not neeeed to act like u had an extra pussy and put on all d drama. U run it straight and hit home wit d facts. He nuh have no ambition doh? Dem nuh pay debt doh?
    Macy I love how u sound intelligent here and done dat F**ker. Wah u say? He is a germs?
    U open up he file like a woman big pussy in labor. Wooooo jamaica nuh good again.
    D batty man dem run tings on social media and websites now. No need fi Jflag

1. If Macy sound intelligent in this interview mi nyam my king size mattress without taking a sip of wata me feel say u is one of the batty plug dem enuh where m when did either Macy R Kenneth get a puxxy from?????????????????? Unnu really a get common now kmft

6. All them can say is that Macy ugly and her false teeth a buff shuffle like a bad knee, but she have more class and ambitious more than all of them, and know most all of them, them glad when she come round them, because she always have her money, her mouth kind of stubborn still, but I rate her more than them, she just not a cute girl, is not everyone born cute, that’s her fate. Po gal try fix the denture if you can chile

7. All me a say, kenneth full a chat yea, but if him a MERCAN CITIZEN WHE BAAN AND PRACTICALLY GROW YAH WHA HIM A DUH A YAAD INA GHETTO??? HIM FI ANSA DAT..Macy mek kenny galang, him win roun one ina di tracing but him STILL BRUCK AND HUNGRY, suh nuh watch nuh face chaaaa…dwrcl.