LOTTERY SCAMMER AH DI YEAR AND IT DUS STAWT

Bob seh bring it around………di scammer seh yuh gone get it tiday……speak to my urgent……I kaint

40 thoughts on “LOTTERY SCAMMER AH DI YEAR AND IT DUS STAWT

1. yuh know she a grung mi deh doah__________________________________
    him she… yuh have a clean sheet and pencil, den him ketch himself and seh get a clean sheet a payper and a pen wi haffi gi yuh some infamation like di company wha wi work fa haffi pay a likkle fee like tax :ngakak :ngakak ..me gone listen again Met yuh have mi weak :ngakak :ngakak :ngakak

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :sup2:

MET!! WHEN WE AGO GET THE DEATH EMOJI?!! Dis ras is a burial!:hammer

I wish a bullet could be fired through the phone and catch dem hungry bumbo yah!

$4 million, need account but yu a come in a army truck….god please take these bums to task.

3. met yuh know seh a grung me deh doah!!! hear di hungry dawg ina di background_______________________. yuh have a clean sheet and pencil..den him ketch himself an seh get a clean sheet a paper and a pen..di company wha we work fah haffi pay a likkle ting like tax :cd :cd :ngakak :ngakak smaddy get di depends cause mi gone listen dis again

4. DWFL this is so disgusting of them

I can’t believe a this dem a put people through
    Bimma kid dem fi lock u up

5. Them too wicked !!! The man seh him loose him wife 2 weeks ago and them still a try get something from the man . I wish a me them call .

6. This is the bestest histrie pon jmg bar none!!!! Yuh have $1000..no,yuh have$500..i don’t have any money,yuh have $300…I only have $10 in my pocket…no bob that nah go work we need fi pay fi the army truck!!!!! Yes pp and always a read…is the clean sheet n pencil send me to the grung to n this is the 3rd time me a listen n a tell u everytime dat comment oo….grungings!!

7. tuh muma bloodclaat no mi pronounce enuh _______________________________________

:ngakak :ngakak :ngakak

a which door dis germs cum through if him tidayyy one more time or call bob name mi ago dead pon the dead weh mi dead omfg dis tek the cake :tkp

8. yuh haffi pay the mortgage bob omfg mi seh mi panty catches soaking wet no mannnnnnn mi weak up inna dis bloodclaat all de dawg a confirm de hungry ……………………:ngakak

9. tomorrow I’ll call you tomorrow and let u speak my urgent. No sah dem boy u dunce like a bat. But Bob old but him nun fool though, that’s good. Bob kept on repeating that him don’t have no money.

10. Big up bob!!!! A him say no money. A dem things ya give Jamaicans bad name.. Look how di man sound old n sickly like him have Alzheimer’s or something but dem a talk bout prize. Bob still smart though cuz him a seh bring it come him deyah.. Foo fool boy n grown man please stop waste unno likkle time pah earth and try take advantage of ppl especially the elderly. An all these girls dating n boosting up these scamma niggas.. What if happens to you or someone close to you. Taking these ppl hard earned money fi floss..ri…f**kin…diculous.

11. You know say a friend of mine got a call tell him must send $1000 through western union and they gonna give him back 100,000. He told them he didn’t have it they ask how much him have him tell them 600. They said ok send that and he will get 100 grand in an hour. Him a tell me so I can do it to. Me say my youth you a idiot or fool. Tell them say fi give you 99,0000 and keep 1000 out a it. So I don’t know if he did it or not, but trust me look like sometimes the most sensible person turn the biggest fool when them hear about easy money.

12. :marah OMG….poor Bob thank God you is no eeediot…fi all dem know yuh is a retired police officer or lawyer….disgusting sick fvcks…I look forward to the day dem dial my numba… :marah :marah

13. Jesus no English at all the man say TODEH.. the man say i dont understand u no sah a caan really this way dem call ppl fi get dem money…(caller) the company weh we wuk fah…. no god mi a dead. (caller)we deh one hour towards ur yard. (caller) yu married bob.. do u married? Caller this is me and ur business.

14. Unuh tell me Madda fi come bury ME…I almost piss up me panty. Tideh, Urgent and the rest a patwah send me to the grave. Poor Bob. Dem wicked fi real. :ngakak :ngakak

15. On some real ish though yall need fi stop saying bob smart n on to them!!Fact is bob never hav a clue n is 2things save Bob!!! Firstly bob literally n clearly never “understand” the language n what them a try fi say!im a yardie n dat is the wuss patois/twanging me ever hear!!Secondly Bob unquestionable,undeniable,matter o factly didn’t have any money just the so suh $10! Trust me dem had him,how else u explain the convo lastin for nearly 12mins??Saranwrap,simplicity wouldn’t bob just hang up from minute 1??at least when di Yankee say talk to mi super/ageent No sah a desso!!!

1. DWL…Bob lose him wife and welcome any interaction…Bob nuh fool cause if he was him woulda send on the 1000us…Bob laugh suh til him wet up him Depends.

2. Mi weeeeeeeeeeakkkkkkk! Here reading through the comments as I listen……dead dead dead….Bob ain’t smart….maybe bored and/ or senile….

TIDEH FLOOR MI!

mi woulda cuss dem from dem seh army truck! No sah!

Bob is broke. Legit broke. Bruck Bob bruck!

16. The prize for the worst illiterate scammer of all time. Her embarrass all Jamaican Scammers. Look like Jamaica have run out of scammers that can at least speak some English.

17. There is a hot corner of hell waiting for people that prey on vulnerable people. My blood is boiling with rage.

18. Somebody please come resuscitate me cause me dead, tidey tidey te—-dayyy. Tell me this was a skit to bring awareness to the hike in lotto scamming and the victims cause dis cannot be real. Bob, Bob, Bob,,,,,,

19. No sah! Tidey the army truck a cum fi mi, tidey! All dog in a the background. Lol, lwad gad, mi belly! Bob, I am here,the prize cumming tidey in the army truck tidey! Pisssss up mi self,tears, eye water. Mi nuh know if them fool ya can really scam people. F**king poppy show. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak you pay a mortgage to the company weh we work fa, weh a amount a money u have to pay towards your prize tideyyy,wooooiiii i weaker, dah boy yere a one mongrel, Bob smarter than him.

20. Tinight mi must have nightmare bout the army truck, mi ears a ring and all mi can hear a tidey :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

1. Aaaaaaaaaahhhhhhhhhh nooooooooooooooo di blood of Jesus…. No man! Nightmares yes! Di army truck ago mek mi cyaan sleep tinite!