KP UNNO NUH FI PUT UP VIDEO A GO ROUND DI WORD TALK DIRECT

0 thoughts on “KP UNNO NUH FI PUT UP VIDEO A GO ROUND DI WORD TALK DIRECT

1. Yu run pass 30’s long time 1 yr from 40 and you don’t have a child a husban no stability all you duh a throw word wey fit yu Fren dem and mek bag a video. get a life… unuh is no Fren tuh nobadi not even dog. muchless unuh own self ..always in a mixup… …. Hate fi wat yu Zugly long man bady

1. I recall that Kim has/had fibroids which could very well be the reason she doesn’t have a child. A co-worker of mine had to have a hysterectomy at a very young age and is childless herself, I know a few women who suffer wid endometriosis and are childless as well. Cussing ppl over the effects of dem medical condition is never a cool look, cause you yourself could meet eena summen in di next minute wah change your life forever, and whole heap a ooman lose dem husband when sickniss teck dem, suh di so-called stability you talking bout is fleeting. Stay humble always!

2. mi confuse from the post yesterday and this one..who the sister them was cussing with yesterday on IG?! …who is sky?! are the sisters in conflict with KP ?! is sky and KP the same person?!..can someone please clarify?

3. Kim me no know u but me always ting of u better dan u shallow fren dem, if dem com pon social media a try style u kill dem by ignoring dem IJS