KIPPO YUH BABY MOTHER A LOOK ATTENTION FI YUH HAR WHA?

0 thoughts on “KIPPO YUH BABY MOTHER A LOOK ATTENTION FI YUH HAR WHA?

1. lawks suh him a d man weh climb d zip 103 satellite cause him song nuh get air play ……me cyah cross it, nice looking girl she nuh sound chree bad but good God man dem cyah fine sensible man fi deh wid kmt

2. Dumb and Dumber yardie style , di two a dem can jump now, just fi waste mi time listening to his song dem fi do a lover leap or guh educate themselves

3. i knew chin from she was going to jonathan grant high coincidentally we met one day coming from school, the taxi dem stop run suh we had to walk from spanish town to ensom city that day and we became friends.. she was a little wild back then but she was young and a pretty girl,i used to hear a lot of rumors about her but i didn’t pay it any mind because regard less this girl has a nice personality… after a while i met kippo first babymother who is now now married to one of morgan heritage brother, i learn that it was chin that mash up their relationship, the girl say she was with kippo before him bus and she use to use har last dolla and buy him one little shirt so that him can wear to stage show cause them never have nothing just starting life… these men always left the woman who stood by dem before money come into play. now the man she is married and being pamper and spoiled, at some point kippo was trying to get back with her and she run him… now chin did end up guh live with kippo and him kick har out after the baby because him a try send her back to school but all she want was fame and party.. suh dem part, a little rumor was that it was chiko first she did deh with and him use her suh she run to his friend kippo and kippo left him first babymother and wife up chin and sorry after…. mi gone!!!!

4. MI WAH LISTEN TO DI VIDEO BUT MI CAWNT …DI HECUP TALKA KILL MI …….MI DID A WANDA WHY DI INTERVIEW SO SHORT INNA DI FIRST 30 SECONDS MI SI WHY

5. WHY DEM PEOPLE YAH HATE BOOKS YUH CAN SI SAH SHE DUNCE ER MAN DUNCA
    WI COUNTRY NEED A DIVINE INTERVENTION. IT TUN A JAMAICA WAH PEOPLE CYAAN TINK NO MORE, DEM JUST IMITATE TEEF OR BEG …..

6. whole time me a watch d interview and she a talk bout har career im just BLANKKKKKK like who is this girl lmao and all dem a seh her man icon im here like icon icon ah wonder if a jay icon dwl like me just confused ! DWRCL me deh ya a wonder a who dem people ya be and why me live back a god annuh know dem cho