KHAGO PLEASE GO SIDUNG

DI MAN NEVA DID A COMPLAIN TO YUH SO WHO IS YOU FI A TALK BOUT A NOW PEOPLE A PLAY HIM MUSIC??

17 thoughts on “KHAGO PLEASE GO SIDUNG

1. Oh, so this fool just wanted to throw out all sort of things about allegedly why Delus committed suicide, under the disguise that he somewhat cares about what happens now in regards to the man. kmt

He’s the epitome of a weak mind with the use of all those expletives.

That’s the 1st song I know from Delus & it got crazy airplay when it dropped then, but like everything in life it had its time then some other songs came & took the air. That’s just how it is. If the music industry stayed stuck on any 1 artist then all the Jamaican artists would still be trying to get from under Bob Marley’s shadow. So all the people saying things like this need to easy them self.

2. Look here nuh bloodclaat clown fine the highest point weh you alone can reach,guh up deh nd dive down inna yuh fada inverted lopsided pus-c…a suh yuh nuff Galvet,guh suck out nd lowe dis a task wid surety as if yuh know de yute not even him name yuh pronounce right. Tek yuh own advice nd guh suck out yuh muma condemn pus-c yuh germs yuh kmft

3. Some of what he said is true..last summer I was in Jamaica driving n listening to the radio n the dis Jacky play 6 vybz kartel in a row I turn to my brother n said a kartel own the radio station him seh to mi yu hear nothing yet wait to tonight..the last time mi si quick cook online a boom boom him a tell fi gu suck out him mother cuz him naaw play him song

4. I personally think that from Khago guh bleach him skin, and a look a comeback inna de dancehall,and nuh baddie nah pay him nuh mind, him vex ova dat! So, him a use Delus’ death now as an excuse/base fe get him message across to de disc jockey dem, and to people in general.

Oh Khago, mi born a night, but a nuh lasnight! I wish you peace in your heart and mind Dude!

1. Him give a interview bout him no bleach him just a tek care a himself (hand dem black like tar)…something to that effect on flowchannel. Me did tempted fi fling a redstripe bokkle in a de TV since me Neva want fi get up fi find de remote. This bitch insipid badddddd!!!

5. Khago trying hard to be relevant again. When him did have “nah sell out mi fren dem” and couple other popular song, nobody couldn’t talk to him. Him never do no collab wid nobody or endorse nobody. Him was the hypest pussyole, that’s why him did all diss him manager. Him never a complain when him song did inna di spotlight. A true him fall from grace now, him get passionate bout dem ting ya. Him fi go suck him mummah and try find back a hit fi rise up back instead a a try seek attention by any means necessary.

6. MET LIKKLE TRUTH INNA WEH HIM A SAY MAN, YES HIM COULD WORK ON THE DELIVERY.
    PAYOLA CORRUPT THE RADIO STATIONS ALL OVER, ITS DISGUSTING!!!!

I WATCHED UNSUNG THE OTHER NIGHT WITH TWEET AND KELLY PRICE AND THE SAME THING THEY WERE SAYING, THEY WANTED TO COMMIT SUICIDE BC THEY HAVE THE TALENT AND WRITING ALL THESE HITS FOR THESE OTHER ARTIST, BUT A ONLY CERTAIN PPL THE INDUSTRY PUSH

7. Despite his bleach out face and moving chicken skinny chest that was making me dizzy, MOST OF WHAT HE SAID WAS TRUE :
    – frustrations of Jmaiacan artists who do not make it main stream or struggling for a hit song
    – biasness Of Jamaican radio stations and entertainment and music industry only promoting few and very popular artists ‘ music

– THE HYPOCRISY AND LACK OF SUPPORT FROM FANS AND D INTERNALLY SUFFERING ARTISTS

NO SUPPORT FOR JAMAICANS SUFFERING FROM ANY ALLEGED DISEASE.

He could have calm it on d obscenities though, but I know he feel it personal as long time he has to hits .

1. You dont understand the business……….Jamaican artistes especially are the most UNGRATEFUL there is and he is one of those. I dont blame the selectors for charging because di man whey help dem bus they will spit on when dem have two shilling. It is very bad , look at gully bop…and alllllllllllllllll a di artiste dem stay so every single one of them ungrateful so the best thing is to charge them and keep it jiggy because u supporting them only mean dem a go step pan u later. There is a problem when the havenot becomes the have in Jamaica…maybe dem mind set a go change…but bob marley neva rich and him neva bad like dem suh di whole a dem jus have dirty heart..ask any manager and producer dem will tell u bout jamaican artiste

1. When dem bombard mi facebook and inbox bout promote music fi dem mi tek it to the Lord in prayer because on one hand I want to help them but on the other hand if mi shudda seh to one a dem when dem song get big fi do a dub dem nah dweet so mi dont even look pan dem. I dont promote for free , I just wont because they are that bad and dem will want to kill u because u nah promote dem fi free to