JODI GUH SIDUNG NUH

9 thoughts on “JODI GUH SIDUNG NUH

1. Lol @simplicity really though you made a video! You love attention eeh. Please have several seats I don’t know you but that video let me know you think, act, and look like a basic chick! You were better off with the blogs and the pics hunny. :travel

2. Hey ugly gal jodi gweh cause yuh breast dem did long an a wipe the floor thank god fi BC plastic surgery an dem still nuh do rass good cause they lapsided tf bitch gwan yuh follow too much u should a ask the plastic surgeon to give u a new face an pussy with yuh ugly self yuh need fi gun look after yuh child an stop up inna dance every night with your careless self

3. Damn Jodi you sound mad and everyone knows it’s no just di lopsided breast dem a mad you … A di ppl den man weh u nuh stop run down from him step off a di plane from London inna NYC a mad you too… Lol 😉 Jodi fi a young gal u should be ashamed of ur self you try fi buss so hard inna dance hall and it Neva work… All di f**k u f**k Neva buss you and u get no ratings… Every body have nothing good to say about you … Careless gal … Walk and beg man f*&k and money gal… Dash out bare threesome fi ketch man … Jody u a di fuss gal mi Neva see a hot dance hall man wife you up esp Ina party weh u always a run down you affi draw fi a ugly stay bad Yankee… Lol bitch you r so wack and the reason I had to comment is because you is a likkle trouble maker and you well hype fi no reason… All me u try hype Pon but u smart because you could only hype from a distance you never step to me or touch a button… I think you already figure out you not and never be on my level little girl … But I wish u would get brave 1 day and f**k wid me the right way so I can f**k you up!!!!!!! Nah laugh…. I feel sorry for u tho because I think you r a beautiful girl and you can do so much better but di hype got u f**ked up in the head dwl … Hush a so it go when u not used to simple things … You need fi stop walk and trouble ppl over man weh nuh want u nor nobody… Because 1 day u gonna f**k with the wrong bitch and u gonna be sorry

1. Shut up you sound stupid and p ussy you didnt even write your own name but you making threats. Go sit ya ugly ass down somehwere.

4. She is hurting and it is bothering her. Change is always available and the majority of the time it can be good for you.