JAMAICAN MAFIA WRITERS HIT THE STREETS

DEM CLAIM DEM A DESTROY BOOTLEG MOVIES…….BUT THE MOVIE A SELL A JAMAICA FI 100 AND IT NOT EVEN A SELL GOOD BECAUSE DI MOVIE WACK…….

23 thoughts on “JAMAICAN MAFIA WRITERS HIT THE STREETS

1. The movie on youtube the full movie at that. This boy ago gwaan till smaddy do him something. Why him no go trouble him own kind mek them run something in a him.

2. It is really sad that this is the only way they can get this god awful movie to be mentioned. 3 times i have tried to watch it and i can’t get past the 15 minutes due to thr bad production and gross over acting..

3. Yow dem bwoy deh fi gwey n move dem bloodclaat wid dah fukkry movie deh… That movie is crap… story line is weak and the acting sucks. Mi promote Jamaica to di grave but when yuh put out fukkry mi a bun it out…. N dem bwoy deh a gwan like dem neva used to buy bootleg shit before him have movie… Listen to mi man, mek di man dem hustle…. If that shit was good u would need fi a attack di street side sales clerk dem… Dem punk deh a gwan like badman.. dem fi know demself b4 dem get a phat chap ina dem face… N mi nuh care woo wah vex, a fukkry movie dat… N by di way, a bootleg mi buy too… Hey bwoy mi wah back mi $5…

Nuh Ramp Wid Mi…

4. Happy New Year’s Metty. Mi really have to comment bout dis movie, imagine afta mi feel it fi dem when dem neva want it inna ppl good good cinema. Only fi watch it afta dem 1st attempt fi mash up di ppl dem store, mi seh no sah di movie mussa shot. Low and behold it was the cheapest and tackiest production eva. Mi know bout low budget movie,but is a camcorder dem use film dis. Dem shudda happy fi lil exposure.

5. But imagine to show dem nu have no sense instead of taking up every copy cuss and gwan u fling ova di whole table dem like a real jackass a look on di ground for the said movie I tell u y must ppl behave so it’s not just ur movie bootleg a su u desperate fi Likkle money my gwad

6. Paco G fi gweh.
    African dem a them hustle that.
    U go invest the people dem heep a money inna u cheap f**kry movie and vex seh it naw connect.
    U should have hired professionals to assist in the production

Instead u have a heep duncebat around u a gas u and this god awful movie

7. Worst piece of shit I’ve ever seen in my life. A him really write the line whey say,”mom, I’m a hustler now” lololol. Mi did struggle fi watch the movie, nobody nuh talk so in a real life. Lime Tree Lane whey use to come pon tv was better produced and written than this steaming pile of shit.Him lucky people willing fi spend $5 on that shit.

8. try that in china town with one a dem china mafia slave a sell fi stay in the country…..flex ur muscles in the board room when you looking distributors to distribute it in theaters …..wack movie ! thats why nobody picked it up ….

9. Idiot Paco yu nuh bad…yu feel like a inna di early 90s this when yu use to act like yu bad bredda…yu wing will get clip…yu n yu idiot duppy bat fren dem fi avoid di ppl dem whey a hustle a vex yu vex cause yu nuh mek no money from yu movie….yu leff yu wife n kids n a follow up hype all leff church…satan a tek yu mek clown…back to the first floor and stop damage yu so call lil career whey yu have leff.

10. He well never get far in life just watch and see. God have a funny way of doing things and watch what GOD going to do with him. He had no business turning over that table smh a should and my father him deal with so. Him won’t get the chance to utter the word pussy outta him mouth the second time.

11. @Trisha. Ah lie ah him lef Rosie? Me did always a wonder if dem still deh caw him did loooove Rosie back inna di days. Gone to bed. Exactly paco a nuh bad bwoy. Not now and not ever Inna di 90s. His acting has always been bad. Him jus funny. Paco was always a follower always. Dem say him hood big and long but himnuh know how fi use it…

12. Movie never good dem a chat all kinda language
    Except wi raw born dialect.

Dat tuh mi added ti the weak
    Storyline all de role weh paul
    Campbell play soft.
    Him talking inna de movie never
    Make nuh sense.
    Den de blood drinking an sacrificial shit never meck it
    Big up martina straight she act
    Fe har role bad nuh bloodclotttttt.
    Movie sucks paco
    Only bashment an the movie nout de cableman dem did good.
    But behave yuh self paco yuh
    Cant teck lick.
    An gunshot will meck yuh piss up yuh self riggle pops gone my youth.
    Him nuh deh yah fe tear off man face fe yuh.
    Behave paco an guh back ah church an stop hang wid dat shit belly bwoy

13. Wait paco if ah strips yuh ah
    Wuk fah.
    Whole ah whiteplains ah sell
    Yuh wack movie.
    An mi know yuh know but yuh
    Nah come inna de bronx.
    An tun ova man table cos yuh
    Know gunshoot woulda bark
    Unda yuh pussy.
    Ah wah duh yuh movie wack as f**k nigga.
    Yuh ah denzel,wesley,willsmith
    Yuh nuh see dem ah gwan suh.
    An dem movie sell bootleg sed way .
    It deh pon youtube free full lenghth yuh choose fe move
    Like ah vigalanty instead of.
    Taking legal action in the right way.
    Yuh gwan like yuh smart an have intelligence an yuh actions show yuh illiterate