IS DIS VIDEO HIM TALKING?

Studio Man Gordon

11 minutes ago

A WAH TEK SOME IRON BALLOON A FARRIN .. AS ANY LIKKLE EXCITEMENT OR F**KRY START GO VIRAL PON DI INTERNET DEM A DI FIRST FI DROP IN DEM TWO CENTS LIKE A BIG HOLE GAL .. IF HYPE AND FAME HAD A PRICE SOME PPL WOULD PAY ANYTHING TO GET IT SO SAD
Like · · Share
7 people like this.
Gaza-meisha Babiilove Hahahahahahahahahahahahahah dwrllllllllllllll

9 minutes ago · Like
Maxine Chang Love this so true

9 minutes ago · Like · 1
Gaza-meisha Babiilove Was talking to my friend today about the same damn ting

7 minutes ago · Like
Studio Man Gordon true true doh mi fren Gaza-meisha Babiilove

5 minutes ago · Like · 1

Gaza-meisha Babiilove True trueeeeee trueeeee

0 thoughts on “IS DIS VIDEO HIM TALKING?

1. Manners N Respect Met n everyone. Here we go wid more contention fi add in a di already filt up mix. No doubt Box up tune on di way. Dats why mi tan a mi yard more time an tun mi own DJ caws yes mi agree wid di “chat 2 much” fi real but mi nah support di violate n intimidate hype.

2. Mi agree 200 percent Pon the chatting pawt, the selecta dem chat tooooo much man mi can’t whole Nuh more vibes at Nuh dance days why mi stop guh.

3. Box box box lol it’s intimidation hype fi true..but on another level everything him say is true..some a dem selecta ya lv look knowings..dem vhat pire shit and a big up the people dem way a flossy flossy n bideo hyper….even when dem no no de ppl dem..dem just see dem a nuff dance way dem a play out at…and dem here ppl a say a d ppl ya a big tima u no…and dem stat big up..and dem don’t big up dem own mumma much less….

4. Off topic … Met did u see the interview with ms kitty n d’angel on impact tvj…omg … It’s on YouTube … Ninja mon put cliff Hughes inna him place it was really nice

5. He does have a point still…even though I don’t support a man putting a hand on another bag man. But all his points were valid and everything he says is true. A lot of Jamaican selectors chat too rass much inna song. DIS A NUH HOTLINE AND MUTTY PERKINS wid di one bag a chatting like seh oonu a gyal! :marah Nuttin piss me off more than fi hear a nice R&B song and di DJ a chat out every rass and a big up dawg, puss, bottle, peanut venda, skettle, whore, good pussy, big ol pussy and every kinda pussy inna di world. It rass annoying man!

And the ‘throw word’ pon people yuh dont like, and yuh dont even know the same people yuh a throw word pon dem inna di dance, or dem niggas dem inna di dance. dem kinda somn deh cause war and shootings fi gwaan. If u have a personal problem with someone or some people DON’T use a dance you are paid to select as a instrument to tell people about ur business. No one gives a shit. Really, you’re just riling up di wrong people to do the wrong things…and den oonu wonder why dis man and dat man get shot during/after the dance. :cool

And me nuh support smaddy pay yuh fi come a dance and yuh come 3 to 4 hrs late and waa just rush di song dem and play bere skettel and bad man chune and den yuh cut gona a yuh yaaad. Do you know how much selectors charge for a dance? Dat money nuh find pon tree, so it is inexcusable to come di people dem dance when it almost done or when two or three hours leave to come select and spend di whole time a chat. THAT is disrespectful. Anyhoo…me nuh support di box ting at all, but some Selector must know what they are doing with people money and in certain places, because nuff man nah go tek too kindly to di disrespect of dem ‘don’, you coming late to di dance, yuh chat out di whole music, den a act hype like u tink ur a celebrity, then go throw word pon man like yuh a big gyal pikni. :hoax2

Nopes. Jamaican man nuh tink too level when yuh a play wid dem money dat dem pay yuh fi do yuh duties. #Thinkonthesethings.

6. r mi si dat aneda ting is di 1 bag a waste man weh dem cum a yuh dance wid an dem nuh wah pay fi come in which a go set it off yea or if a party di way how dem tek it ova u tink seh u a pay dem fi hold fi dem party in a fi u place. So mi si di levels but it start wid BOX UP den KICK DUNG den STABBIN den CLAM CLAM den WADDAM -GRUNG. Den be4 u know it place get lock dung cho phuckries whey man a try defen. Life an livity lost but i guess dats nothing new so, cho…

7. YES MI AGREE WID HIM.. SOME A DEM DJ BWOY LOVE CHAT AND YUH CAAN HEAR THE MUSIC DEM LOVE TALK OVER IT…BUT ANYWAY, MI BIG FREN @MET NO UPDATE ON KARTEL CASE SINCE YESTERDAY?

8. MI GET A UPDATE PON KARTEL CASE……KINGSTON, Jamaica – The murder trial involving embattled dancehall artiste Vybz Kartel and his co-accused continues today in the Home Circuit Court.

Vybz Kartel (real name Adidja Palmer), Shawn ‘Shawn Storm’ Campbell, Shane Williams, Andre St John, and Kahira Jones are being tried for the murder Clive ‘Lizard’ Williams on August 16, 2011. All the men belong to the ‘Gaza Empire’, which is based in Portmore, St Catherine.

An expert from telecoms giant Digicel testified on Friday that he was unable to say whether text messages recovered by the police were sent from devices owned by murder accused Vybz Kartel or his co-accused.

9. Selecta and badman ting nuh work.Yuh wi get book fi yuh funeral.Same ting goes to some a dem artiste yah to.

10. me nuh agree wid d box but a trueeeeee some a dem selecta ya i go oneside. U book dem fi a dance n a 3 and 4 orclock dem a run in and a chat a bag a shit. A wa do dem

11. His name is War Professa an he don’t need a hype because he already have his channel wit his fans and many many videos. I tink is trut he talkin n his fans is why he did it an if not him a did a go sumbody else. Betta dis than a rob n steal.

12. Gaza meisha Kenny hungry belly baby mother she up inna everything before she go check the doctor if Kenny give har Aids cause one gyal caa stay so awful.. She look like a suck out bag juice.. She stay awful.. And the yute naa lie some a dem dutty selector dey a New York some a dem fi get box box box