This post is based on an email that was sent and in no way reflects the views and opinions of ''Met'' or Jamaicanmateyangroupie.com. To send in a story send your email to likeacopcar.78@gmail.com
July 9, 2013 7:59 am
INSIDE A DI GLORIOUS GAY HOUSE………….
A house some gay men were occupying destroyed by police. They captured someone’s house and began living in it
Morning one and all Met a wonder a weh Thorne deh fi cum tell weh bout da spechal set a educated gays yah d way how im did a gwaan who woulda tink yuh have some a dem a live suh jeez d toilet sick mi tumuc
de sophisticated germs dem place stay good doah…dem did a live life pool wid a jacuzzi,the bachume is tuh die for i must say all dem closet space maaaaaaaaaaaaaaaad ,yep! wan a de healthiest way a living me see thus far
if the original story had called the house a squatters premises, would anyone even give a f**k”?if the follow up caption for this video would be “inside the squatters premises” …smdh
Dick r harde u mighty upset bout this story line mi nah lie,whether is squatters paradise r battyman camp out dem shouldn’t inna di ppl dem house n that’s finally
What a way dem a practice safe sex, every corner every angle inna di house have condom all inna di kitchen , di heels a beat mi bad a dem seh love with dem heels on but all jokes aside dem fi guh build a house and put dem JFLAG UNO come tek UNO special people away from us ordinary ppl.
dat place look nasty and dem rich gay man really cum deh so come sleep wih them and couldnt even buy one bed put in deh give dem…
all ina di pot dem dirty..and dem love talk how batteyman clean
Morning one and all Met a wonder a weh Thorne deh fi cum tell weh bout da spechal set a educated gays yah
d way how im did a gwaan who woulda tink yuh have some a dem a live suh jeez d toilet sick mi tumuc
U haffi teck bad tings meck joke enuh star is who fa booth that dem battyman ya no easy non tall
enuh lmaoooooooooooo
Lawd dem sick mi tumuck , look pon di toilet, but if dem love batty so much dem nuh muss haffi live like shithouse
de sophisticated germs dem place stay good doah…dem did a live life pool wid a jacuzzi,the bachume is tuh die for i must say all dem closet space maaaaaaaaaaaaaaaad ,yep! wan a de healthiest way a living me see thus far
Lawd God mi start itch & scratch as mi ah watch it! Look how dem mash up di nice, nice house!!!
the pool is so nice and look on the water in it smh
if the original story had called the house a squatters premises, would anyone even give a f**k”?if the follow up caption for this video would be “inside the squatters premises” …smdh
Dick r harde u mighty upset bout this story line mi nah lie,whether is squatters paradise r battyman camp out dem shouldn’t inna di ppl dem house n that’s finally
Sickening dem disgust me
http://www.youtube.com/watch?v=S8eV0OK6TcQ
there interview…..
What a way dem a practice safe sex, every corner every angle inna di house have condom all inna di kitchen , di heels a beat mi bad a dem seh love with dem heels on
but all jokes aside dem fi guh build a house and put dem JFLAG UNO come tek UNO special people away from us ordinary ppl.
This condition would sick not only john crow stomouch but dung to di dead in di grave.
what mi want know is A WHO FA HOUSE?? HOW CUM NU BADDDY NU CLAIM IT!!! CAW is a nice house ..just need to clean up..
@tawkchute……mighty upset???….if a laff a dead to to raas………what makes me upset is the $43k mi pay to di IRS last year and still bloodklaat owe…….
Yeah a that mi want to know too. Who’s house was it?