HIM CONFESS HOW DI OOMAN FREN GI HIM STD ……CHUU HAR MOUT

8 thoughts on “HIM CONFESS HOW DI OOMAN FREN GI HIM STD ……CHUU HAR MOUT

1. This is a sad situation all around. But mi have to shake mi head at one point in the recording (that’s only a part of it) when she said to Raymond “Mi no think yuh a lie bout dat still because yuh look and sound very genuine, but bwoy, di gyal rotten eeh Raymond”? Lmaoooo. Really lady? Di 2 of dem rotten. I know they are married and they have kids etc. But she said it’s her name alone on the house because she is smart. Plus she seems quite independent enough to buy Raymond a car too. So she doesn’t need him. So I hope she doesn’t stay with him. Although I won’t ever tell a woman to leave her man. A friend of mine listened to it and said that the woman is stupid because she sounds too calm. I told her that maybe she’s playing it cool to make him feel comfortable so she can hear everything that she wants to hear. If she remains calm then it might make it easier for him to tell her everything. Smh. Man is some real dawg shit though eno.

*mi don’t love blooc***t head. Mi love wine pon koki and quint mi bumboc***t pussy, so a nuh bad pu**y yuh a get” _______________________________________________________ :bingung: :bingung:

2. Where to even begin! !??Well this cappuccino kinda piping hot so mek it settle till lil more cuz jah know yooo all 3 smaddies go lue smh!

3. This man keeps reinfecting her and she is having a calm discussion, I am lost. What if he gave her Aids, she is more concerned about have a man around than her health. I don’t understand and I don’t want to, this is unreal, my God

4. :amazed: :rolleyes: miss anywhey yuh get dat calm mentality deh from mi wah purchase some suh mi can mix it wid dis anger yah weh mi have suh it can even mi out a swear….not even inna mi dream mi couldana have a conversation like dis wid smaddy weh mi all a give mi tings….oh jesus mi cyah even type…. Ano me an mi pissed as f**k just a listen…..smart dumb ppl :nerd from wah she a seh she a do good a guess it can’t never be perfect cause a di loooouest shit dis mi listen today miss…..dem seh God nuh give yuh more dan wah yuh can manij an is di cheut… cause all a shituation like dis fada God know mi naaaa manij an ppl wee dead an him know a huddn me a di oda ppl dem cause once di brain chip latty is not home.