HARRY TODDLA SEH HIM GET ROB

15 thoughts on “HARRY TODDLA SEH HIM GET ROB

1. Toddler Toddla how much time mi call yu name ?? U mean di tecka dem rob yu and u have on yu tings dem same way ??? Toddla di baby mada dem still want dem money fi January ..school a start

2. Wedda yu a entertainer or not, if yu a go get rob, den yu a go get rob! A jus so de ting set a yawd! And if yu a go a dance a Stone love, wey yu a go wid yu Passport and yu Laptop, and so much money wid yu?

1. Mabe the things were already in his car and him end up leave back him yard wid dem, remember entertainers live fast suh dem nah think oh mi might get rob so take out my laptop and passport outta mi vehicle. I cant explain why him would have so much money on him though.

3. Check the phone shops in three miles or cross roads you will find the laptop. Them more than likely will go there to try and open it

4. Happen to me already a Jamaica the man Dem get terrible during holiday time with all the foreigner in town the gun man out plenty. Worst part is the passport. But him go dance with too much things still! Pasport, School money etc

5. Toddla yuh fall fi one old trickbut anyway dem shoulda have a few a dem criminal deh fi hang at the beginning of the New Year and mek di ting start our right.

6. I never understand why people steal people’s passport that’s just f**ked up. That just seem like jealousy really, what use u have for somebody else passport ????

1. What if the passport have a VALID US visa stamp in it? Don’t you think they can switch out the photograph from their passport and assume his identity and fly into the US as a visa holder? I have seen cases where it has been done in the past.

7. Toddler stop. which kid you giving child support you have kids in jamaica you not giving a dollar but you sending for the Americans one back up you too blood cl88th lie.

8. The first ting Toddla….as a driver yuh caan si man put down pallet inna road an you talk bout yuh a slow down or stop…a straight gas yuh fi press, even if dem stan up in front ah di pallet dem…ah dead dem would ah dead if it was me.
    Thirty thousand a nuh whole heap ah money fi walk wid 30 thousand dollar bills, dat fit in yuh front pocket easy…but passport!…come on.
    As a street man Toddla yuh roll a way still