GYAL FI CAN COOK

22 thoughts on “GYAL FI CAN COOK

1. Dem two sumting deh set like 2 bull frog!!! :ngakak

weh di gravy!!!

weh di salad!!! :sup2: :ngakak :ngakak

dat luk like vex food, a di worst food dis mi eva si inna mi entire life!!!! Blood-claaaaat!! dis worst dan yendi thyme salmon :ngakak

:ngakak

2. The piece of chicken/fish/beef/dog pon the right look like frog. I even see something that looks like an eye. food looks godawful. As fi di man, mek sure u gi dis woman money fi cook di food or a she offer u dinner cause if a u go beg the food u nuh have no chat! side question, why man always a say ‘beg yuh some a yuh dinner nuh?’ it’s so annoying.

3. Yes it looks like frogs, OMG!! Baby don’t eat that shit she is feeding you her unborn children, omg!!!

Man what the hell is that? Leave her a lone she is feeding you your unborn children.

Met – come on now… Where is the warning man?

1. Little Girl? You know say you is one feisty person? You remind me a the little pickney that was selling the man the coconut. Met how you so RENK! Me gosh.

2. :hammer

Lundon dem call it cause a 2 frog me see too. All the plate and surface area pitiful!

4. Gahd know mi nuh know is wha dat?!?! Mi really did ah look pon it KEENLY fi try recognize it! I couldn’t even recognize di species!!! Was it fish? Was it ah bird? Was it ah land animal?

All you can still see the white, toughness in a di rice, dat need fi steam down some more! Mi nuh see no little thyme, not even a semblance of scallion or pimento seed, no sah!

But ah dis some man just fi get too. Dis is whe fi happen when unnu pick up certain crosses Gyal dwl

5. Whey di mumma claat is dat?? Np sah, dat deh look like sumin did ah try nyam two frog an vomit dem back up……YUCK!!!!!!

6. No man, is not a Jamaican cook that, Or if a one Jamaican is a uptown Gyal, NO ghetto gal or country gal no cook something that look like that, No peas, No gravey, No potato salad, where is the carrot juice? :ngakak I BET IS ONE AMERICAN GYAL cook that, Run gone before me get stone :tkp

1. If anything uptown ago decorate the hell out of that plate and the surface area…thus we’ll bet on some sorry ass thing of a female.

7. Den Dolly nuh coulda beg smaddy tek a group pic id ALL a dem, shenvr had to be taking all di pics or a shame she shame sey har younger sis graduating before her.

8. :ngakak :ngakak If a laugh a piss up in yah :najis no man lol oh god di meat no even put to di side likkle…. dwl di man say not even a onion ring lol a vanishing peas :ngakak a cant take it whoooie

9. American girl food don’t look like that. What ever meat that is, it would had been fried. That look like some child overstepping her bounderies trying to entertain some little boy. (Sender) Rather you clown her, you should be showing her how to cook. And if he spend money on that food. It shouldn’t even look like that less he have money waste.

1. yea my first thought is that its not real and someone did this on purpose. It look bad yes, but you can have a woman that cook great, clean, is loyal, and do everything for her man and he still turn around and cheat on her or disrespect her. A woman should be able to cook fr herself (and her children) but not to please a man

10. Gal Yuh better caan cook, tink yuh deya for yuh pretty looks Yuh waan live ah restaurant and come dunn man bank book Cook, eh, recipe book Gwaan inna di kitchen cause yuh hand dem nuh nook