GULLY BOP AND NUFFY HURT MATRIX BAD

0 thoughts on “GULLY BOP AND NUFFY HURT MATRIX BAD

1. Yuh cudden stay cussing nuffy and bop although dem neva bring in nobody ina it …u bring in chin a so u love cuss woman

1. And anybody hear anything happen to dem a u and bay tings…u see how u fool? …If u a go cuss a woman u haffi tell har bout ova har under har and round har…a u put yourself ina line fi people call u batteyman cause no man whey have love fi woman nuh supposed to go up under no woman so…and when u done u reach fi people mother and di woman dem laugh making u think its funny..now dem call u out pan it because a so u a gwaan u hurt and a talk bout gun whey u know u nah go draw but because u nuh know of nuffy and gully bop as bad man….dem seh nuffy work wid di boys if u neva know :travel

1. Could not have said it bettah Met, and look how him a shake and swirl di head likka my girl yah weh har house did washweh and all-dont memba har name but she did fayfay fi a while but flop a sting or sumfest a think…anywoo, dah bwaaay ya a carry feelings fi di woman dem and dem underneath dats all mi can seh…it bun him how him nuh hab a VJJ…muss dah

1. Yes Ms Rosie, him have har head movements down pat, Met mi seh ah just can’t stomach it. wen him a talk extra large mouth wah look like it can’t keep a spittle in fi save it life, plus di shaking a di head and di vile tings him have fi seh bout women..sick carrier tomach….bwaay want somebody slap di dyam taste out of him mouth fi set him straight…wukliss like…

2. Gotta wonder why his panties are all up in a bunch. Straight man nuh put on wig and carry on like a sketel. Gully Bop just said what everybody already knows.
        A battyman alone hate woman like him!
        Just walk out a di closet and done.

2. YALL ALREADY KNOW HIS MOUTH DIRTY. SOMEONE WROTE IN YESTERDAY AND SAID WAIT WHEN MATTY HEAR THIS HIM A GO CUSS CHIN AND EVERYBODY..

3. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
    Batteyman Tony….Maggie neva teach you bout stick and stones……For a bully you are very thin skinned…..

4. Seriously Matrix? Mi convince seh is a Pussy Matterhorn have unda him. What a man can trace an disrespect ooman!!! Memba seh,is mostly gal pickney yuh have dutty mouth bwoy.Can’t F**king Stan yuh. :batabig

5. matterhorn a real bait! now if him really have a license gun him can lose it by this video alone plus pick up a charge on top of it!!! any canada or usa border officer see this them can turn him back for uttering gun threat!!!! MATTERHORN UR THE DONKEY OF THE DAY ! SIR

1. Jackass of the day and den a go talk bout we fi call police..him really think all like me business wid him?As people seh FEH………..him chase gone wid it and a bawl victim bout every week people deh pan him…..as mi tell im already..people pay him fi talk pan di mic …keep it desso…him dis boom boom and boom boom ignore him people post it and him run a cuss ..sick mi stomach man

6. Due to how him love to read ova yah mi think him wudda read whey mi seh and doe ansa…and at least ansa with some sorta joke behind it…im go form 0-360 almost ready to cry tears?? Well if I neva :travel

1. When mi hear him draw fi chin mi seh no man……look how much things deh deh fi cuss bop and nuffy bout??

1. Hahah!!! He’s boiling Met. I thought I even saw a tear. He cannot cuss Bop about his teeth or lack thereof because his mouth isn’t very inviting as we have proof of that. The world knows Bop’s past as it was never hidden so he’ll be a bigger idiot to go there. As you said yesterday Met he should just take one for his team and say nothing. Trying to figure out which one of the classifications from yesterday’s post describes him, because his behavior I believe is in a few.

7. BUT TO BE FAIR NOW MET IF SOMEBODY CALL U NAME IN SOME BULLSHIT YOU WOULD ANSWER DEM AS MUCH AS I THINK HIM WENT TO FAR U CAN’T LET EVERYBODY DISS U AN TURN U BACK WHO IS GULLY BOP FI A DISS NOBODY HIM DIS EVEN LADY SAW WAH DAY BOUT SHE NUH HAVE NTN PON CHIN HOW MUCH MAN CHIN NAME CALL PON ??? CAN’T COUNT AN FI A COMPARE HER TO SAW KMT MATTERHORN CAN’T LET EVERYTHING PPL SEH GET TO HIM WORST FI A SEH ANYTHING HAPPEN TO DEM HIM NUH CARE CAZ IF A UP YAH HIM DEH A WOULD A TERRORISTIC THREAT CHARGE DAT SUH HIM FI CHILL AN LET GO A SOME A DI BULL SHIT I THINK HIM CALL CHIN NAME CAZ IT’S WHAT ALL JAMAICANS DO WHEN DEM A CUSS DEM BRING U MOTHER SISTER WOMAN KIDS EVERYBODY IN IT AN IT DON’T LOOK GOOD BUT DEM FI LEF DI MAN NAME NOW EVERYBODY KNOW HOW HIM STAY HIM DON’T KNOW HOW FI SEE AN BLIND AN HEAR AN DEF NOW SMH

1. Well if him dont see and blind him a go meet up pan someone whey dont have two eye but four…If u see se people deh pan some careless thing all the better to leave them alone..Him claims him post up here and him children post up here, he is a public figure he cant stop people from talking about him ..all when u nah dis this man him feel like him fi play bull buck…gully bop wap him a doe feel no kinda way him is too much now..Bounty a chat a big up a selector and call him faggathorn him run a try done bounty…low and behold bounty haffi done him in a wicked way and he couldnt counteract that…HE NEED TO KNOW WHEN TO STOP…none a dat beating up a mouth aint paying him shit…a dat him need fi focus pan ..!!!MONEY!!

8. Everybody know how nuffy stay, but Bop from him get the spotlight he’s been taking jabs at ppl…ninjaman, alkaline, accident woman…etc. Chin need to tell him to just humble himself. Him too nuff and it’s not everything ppl ago take for a joke. I guess chin how not good enough so he has to look it from somewhere to stay relevant.

9. What is puzzling to me about this disrespectful individual is the amount of diehard woman fans he has. I am not surprised by his behavior and he will never stop. He love the attention and so far this is how he is getting most of it.

10. Fi a man weh luv f**k round ppl unprovoked him of all person shuda grow a thick skin by now an know wen bill, all likkle gully bop shouldn’t abother feem brain suh.

1. u know like when u deh a basic school n smaddy lick yuh and yuh seh ..;” mi a go lick yuh back and tell teacher pah yuh” a so mi feel wid dis video lol

11. You cant come on social media and make gun talk like that its some things you just need to leave in the streets.

12. But him fi member say him breed America’s biggest dog charlene so dutty matty cannot cus no body ….that teeth mouth boy fi gweh & it bun me fi all the fool weh on him page a cheer him on bout clan . Clan up inna him batty him a gwaan like a ppl fault him take pics with batty man. Him love say ppl a grazmite but a him a the foundation grazmite a him make grazmite. Faggahorn need fi gweh

13. MET YOU RIGHT YO BIG UP BOP FI HURT TONY BATTERHORN FEELINGS lol him all look like he want to cry.WHY HE CUSSING CHIN for she didnt say ah word dwl

1. A so u sure seh chin a woman cause anything wid pumpum matrix cuss and chin have di pumpum ina bop circle it seems :ngakak u nuh see matrix a mad man

14. Faggie boy…it dont sound good……wata way yuh a bait up urself,when yuh a dig hole dig 2 cah gun a dime a doz an fool duh ppl things to..i feel dis ninja fit into a couple of the DL traits.mi did like u style one time but i come to realise that u dont like women battyboy.

15. the fact say him answer mek him look like idiot. U ever see Beyonce a answer to her critics? All mi can say is him play right inna Gully Bop trap. Cause mi never see a straight man cuss and trace and behave like dutty gal so. Matterhorn u self esteem low bad and you are very insecure. People who are confident with themselves nuh business wid weh nobody wanna say. Matty mi know u a read this. Get some counseling sessions darling. If you were molested as a child you can get help for that. I pray that that isnt the case however.

16. I don’t care wah no one sah….matteron, need fi shut him mouth…a nuff ppl him dis…and him don’t like ppl do back d same…look how him did dou..macka….him need fi go sidung and chill….THATS WHY INSTAGRAM…DELETE HIM ACCOUNT DEM…Nuff PPL COMPLAIN BUT HIM AN HIM OMAN CUSSING DEM. .DAS YOU INSTAGRAM DELETE DEM

17. Metty…which real straight man…an i mean REAL STRAIGHT MAN yuh see acting like matterhorn. ..all that head bobbing an a trace like girl….faggie guh fine a cocky an bob yuh head pan dat..yuh know seh as a man a maggie fuss mi hear wid dis rayyyyyy shit..

18. How Matty-Batty tek it so serious him all a bring gun talk? Dis is a threatening video and it needs to reach the Police. If him have licenced gun it fi tek whe and if is illegal gun him a talk bout, him fi tell di Police whe it dey
    Damn Battyman-Sissy, luv f**k round people and caan tek it

1. Bop mek him lose him mind it look like.. :ngakak :ngakak :ngakak, dem seh lie hot but di truth hurts to di core, “expressially” wen u don’t want di wurl to know it are tru…Rosie sistah seh him a guh fi him gun, and idiot dan he is wah tink seh him biggah dan di draws him wearing, suh di fool put it pan video..smdh..eediat nuh know seh if him should do anything to Bop now it will/can be considered premeditated assault/murder etc..smdh

19. What an illiterate fool. Low Gully Bop make d poor man eat a gud a long time the man a suffa n get a bus at his age. Respect that. Thank Jah fi small mercies for if the right ppl see this ur ass in trouble. U fi get Ricky Trooper. All now him can’t recover. That is serious threat my dear. N if u can feel so threatened by Gully Bop… U need a little thicker skin. No one drops words pon ppl like u suck crotches Mattheron. Stop hating on Gully bop n go make a tune. Leave u war in d music. A little man a say something u no like so what. U hv made a name for urself u shud b bigger than that. Talking about bringing a gun into play u r threading on dangerous grounds. Is that how u teach ur kids to deal with conflict. N gully bop just a enjoy himself n eat a food I don’t see that as conflict. U hv no respect for ur woman I can just imagine when u n her hv a little disagreement how u dip up under her

20. fi real the woman dem weh deh wid matterhorn good like gold. After this man talk bout woman crotches so him cant come jump inna mine. U wudda think say a battyhole him come outta the way him a gwaan. Matterhorn the ppl dem nuh rate u! Was at a studio and u want hear how dem a style him up up a 007. My God Matterhorn. All the ppl them weh u call friend when them ready fi call u waste man and dutty gal u wudda bawl eff u hear them.

21. duppy kno who fi friten. a lil gully bop n nuffy him have strength fa…how him neva threathen NOOOOOOOOOO BODY else wey dis him b4 now. punk dat

22. Real badman act they dont REACT.. but damn it bad when all gully Bop a style yuh. Mi woulda vex to.

23. But Chin f**k off the whole Philly Mi nuh know about Jamaica but she f**k di hole dancehall a forieghn. She f**k All the selectors and promoter. She use to sell pussy and thief min money. She have her other whoring friend DhqCrystal dung deh if whore up the place while Bop gone. DhqCrystal have a new mion a Bx and still a f**k Outlaw, Bevon, Winston Irie all who get A piece a Chin. Mi sorry for Jamaica dem two gyal deh a salt up the island. Matterhorn talking facts Chin a whore unno stop making she look innocent

24. is must be a pack a cigarette caw one matheron cah fool so…..di man se him a sen threat pon si internet wid promise a wen matherom a go realiSe se the world is not JAmaica NY and Florida

25. So how Maggie boy know bout dog fu@king dwll matterhorn YU nuh seh yu freaky ….. Before you Guh watch some man an woman f**king yu Gwan watch man a fu@k dog …..

26. Karma is a bitch. Now u know how it feel when u f**k wid ppl. Always a post ppl pic weh u nuh know shit bout. I would think say someone weh a call ppl name and a dis dem up so wudda can take Likkle ragging too. Mi will never forget the time when him follow the gay man and the boy follow him back and someone mussi go ask him how him a follow batty man. So him put the bwoy pon blast all a call him fish true him nuh want it look nuh way. Matty u love batty fi true move and gweh ppl know the dutty life u a live cause the world is very small. If I were u I would keep a very low profile.

27. Matterhorn sit you bitch ass down talk bout buss gun! Who would threaten somebody on facebook? Bop do your ting! Dem cant stop you!

28. @MATTERHORN, BEFORE I EVEN PLAYED THE VIDEO, I KNEW SOMETHING WAS AMISS, WITH YOUR JAW LOOKING ALL PUFFY! SPIT THAT EXTRA LONG, BIG, THICK DICK OUT YOUR MOUTH SO WE CAN HEAR YOU MORE CLEARLY!!! THE F@CK ARE YOU RAMBLING ON ABOUT?????

OK, NOW THAT THE LOLLI IS OUT YOUR PERCH MOUTH, DID YOU SAY IT’LL BE ON AND POPPING ON SIGHT OF YOUR OFFENDERS, WHO’S GOTTEN YOUR KNICKERS ALL IN A BUNCH????

YUH CYAAN DO DEM NUTTENNNNNNNNNN!!!!! BATTEYBWOY!!!!! CHAT YUH AH CHAT OFF YUH COCKY MOUT’!!!!! MI NUH WISH BAD FI PPL, BUT I PRAY TO GODDDDDD, THE RIGHT PPL SEES YOU ON YOUR BULLSHIT AND DEAL WID YUH 100 TIMES WORSE THAN TROOPER!!!!! AH GULLY BOP AND NUFFY YUH HAVE STRENGTH FAH????? EEH LADY BAD MAN????? WHILE YOU’RE AT IT, HERE’S A COOL REMINDER: APART FROM YUH MOUTH AND YUH BOTTOM, YOUR STORY STOP LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONG TIME!!!!! BEEN STOP!!!!! THESE AREN’T THE DAYS OF OLD WHEN YUH BATTYMAN BOSS DUDUS AH “RUN” DI PLACE. DI PPL DEM NAAAAAW USE YUH, BITCH!!!!! NUHBADDIE NAW CHEER FI YUH!!!!! RIGHT NOW THE STREETS AH SEH GULLY BOP BOP BOP, SUH IF YUH THINK YUH LIKKLE ROTTEN BATTY AH SCRATCH YUH TOO MUCH, AND YUH WANT/NEED AN END TO YUH MISERY, TOUCH HIM, BATTYMAN!!!!!!!!!!

29. GULLY BOB NEEDS TO HUMBLE HIMSELF…HIM CAN’T EVEN CHEW UP A BONE BUT HIM A DISS PEOPLE…TONY MATTERHORN TRY TO HUMBLE YOURSELF..IT’S A CRUEL WORLD OUT THERE AND YOU TAKE JABS AT PEOPLE TOO, SO BRACE YOURSELF WHEN THE JABS COMES YOUR WAY…HAVE A BLESS NIGHT METTERS AND WALK GOOD IN JESUS NAME!!

30. MATTERHORN LOVE COUNT HOW MUCH MAN WOMAN TECK AND TALK ABOUT GAL WEY HAVE NUFF MILAGE AND LOOK WHO HIM BREED NUH WHORING SHARLENE AKA GREATER HOLE. MATTERHORN GO AND BLEACH YUH TEETH U IS A DUMB ASS HE/SHE. U IA A LADY JOHNCROW MATTERHORN. YUH LOVE BUST UP LIBERTY PON PEOPLE AND NOW U COME A BAWL ABOUT PEOPLE DEPOND YUH NAME WEEKLY. YUH LIVE PON PEOPLE DAY AND NIGHT .7DAYS PER WEEK. YUH BORING. AS VEGAS SAID U DISH IT SO TAKE IT DIRTY LADY MATTIE. MATTIE GUH SHOOT YUH SELF AND LEAVE GULLY BOP ALONE. WAT GOES AROUND COMES BACK AROUND. STOP DISS PEOPLE U LITTLE BITCH MIS MATTERHORN. GO AND PRATICE USING CONDOMS AND STOP STICKING YUH DICK INTO EVERY PUSSY. OR YUH ONLY USE CONDOMS ON YUH BOY FRIENDS MATTERHORN.LOL. MOST OF YUH BABY MOTHERS THEM HAVE HIGH MILAGE ESPECIALLY CHARLENE AKA GREATER HOLE SHE BE SELLING HER VAGINA $200 AND $250

31. Fool fool boy, easy yuh self ennu mi will bax bax u up and record it and put it on Facebook so easy yuh self fool

32. Well said WNPP….Mi nuh know since when this battybwoy tun bad man. Matterhorn, shut yu mout before a MAN bax yu pan it. Firearm license mek yu high? Gun clown guh siddung one side.