FIDDY ASK FLOYD IF HIM WORK FI OSCAR

http://instagram.com/p/sDIf8CsL66/
5 hours ago
I guess you want people to see your math is better then your reading. Get a account Floyd,the people around you are using you.if you mad at me call me or come see me.
Screenshot_2014-08-23-19-43-00-Optimized
IT SWEET MI BADDDDDDDDD CAN I TELL YUH! DI CHECK WAS PAID TO A COMPANY DEN PAID TO FLOYD COMPANY..FLOYD FOOL FI PUT IT UP
Screenshot_2014-08-24-06-55-49-Optimized

0 thoughts on “FIDDY ASK FLOYD IF HIM WORK FI OSCAR

1. _____________________________________:tkp
    two quarta a troll no mi side de man sey anuh maths him a deal wid get tuh oral pawt a de english :ngakak

2. all a nung mi a dead no mi wuda spend a day wid two quarta fi get sum real jokes nig funny as phuck lmfaoooooooooooooo

1. But u know fiddy son stay jus like him das y dem nah go gree………when fiddy get ina u skin him sidung in deh :ngakak

1. I dont know why floyd put up that check..so his money nuh go directly to him it go to golden boy den to him ..how him know dem nah rob him?

1. Goldenboy ent is Floyd’s company…. U think checks ate just made out to the person’s name.. U think it goes out to Robyn fenty, tom cruise or Beyonce Knowles.. No! Lol ur’ll crazy

1. Him betta tek this as an opportunity to go learn to read and use it to motivate others to do the same.People can teef him simply and a dat a di seriousness a everything

1. Mi si smaddy a say a dyslexia yessideh but a dat him a put out there fi people excuse the reading ting, when u hear him on the tape reading u know it isnt dyslexia…people whey dyslexica see the words backway ..tom cruise was dyslexic

1. mi nah knock him but him need fi get a tutor and get him education going see fantasia she deh she neva fraid fi seh she dunce nd dem did a rob har and she guh duh har ting and a handler her money even better..

1. Yes and di people who a encourage him fi keep on dont mean him any good. 90% of black men who reach stardom end up broke..because they dont understand whey dema sign and it is from lack of education..in one wrong sign he could lose it all

2. Met how can u tell it’s not dyslexia frm him reading on the tape.. Ppl with dyslexia have trouble reading just like the dunce, mentality challenge and autism. They all struggle with reading and u don’t know exactly what it is by listening until u know.. U cannot speak on what it is just by listening to a tape..

3. Aftanoon Met,JMGers..
    Poor ting…Laybeddah really need someone wid dem head pan dem shouldah round im..im just a dig imself innah deepah hole..bettah im did just ignore fibby.

4. Fifty is as real as dem come and him damn smart to. Him nah go broke NO time soon and him nah mek nu rat eat out him cheese either. Mary weather (it nu spell wrong,lol) don’t know the value of money and sense.

5. I don’t condone condone fifty making fun of Floyd but if him need fi get a tutor instead of putting up money that he got from fights.

1. Fifty don’t need to do any songs…de man is an business man now. Mary weather need to go open a business and hire people with the amount a money him have a buy oman, friends and attention.