FARMER BROWN IS A VIDEO BWAAY

0 thoughts on “FARMER BROWN IS A VIDEO BWAAY

1. Then watch him fuxxing face to no kmft fava when dawg a strain fi shit bout him have 3 girl boy it sticky pon woman eeh man dats y my man caaaa left me eno cause anyway him a go mi going to watch whey woman haffi a deh wid kmft

1. :hammer Yu mek star-apple run through me mind, lol

Can image the green smell like cersee or some bitta bush..

2. And den have ah nerve ah talk seh fi him arm green & ah chat bout di 2 gyal dem stink!!! If yuh arm reach inna green stage, can you imagine how him frowsy balls smell inna dis ya sun hot!!!!

3. I like an honest person. Farmer Brown big up yuhself, nobody nah fi tell yuh seh yuh green…you’re already aware

4. The gal dem should be embarrassed. They need to dilute litle vinegar and wash them thing or use little diluted lemon juice. People don’t boil water and squat over it anymore? If it’s the armpits put lemon juice under there or baking soda. They better drink lots of water and exercise too

5. A you a infect di gyal dem gweh if yuh was givn dem money dem wuda sawt out dem pussy or dem prolly did and come back and f**k u who not treated and u infect dem bak yuh fi endure di fisshy pussies gweh gi di gyal dem money!!! Im convinced he enjoys these fishy pussies cuz not once mi hear him seh him tell dem not even hom so called girlfren to see a doc. Smh man yuh lame you and your imaginary sex life

6. FARMER BOY KISS MI ASS AND SALUTE MI DRAWS. MI KNOW U FROM ANY WHERE. BOUT DO MATHS.A WHO KEEPING UP U LAST GIRL.STOP NYAM. A U MOUTH WITH GINGIVITIS AND OTHER BAD BACTERIA A TRANSFER THE FISHY SMELL TO THE WOMEN DEM.