ELE A GI WI A HOUSE TOUR

21 thoughts on “ELE A GI WI A HOUSE TOUR

1. Wth? That house is a manifestation of the madness going on in his head. He needs to replace that pathetic club with a gym. Mannnnn certain things should be for your eyes only.

2. That hodge Podge of a hot mess of a big yaad, whey Ele have and call a house. Screams for a Architect. Dat House is a hot mess. It don’t look good. All he needed was a decent floor plan, and whaa kinda figurine inna House, look yah nuh dis is 2018. Ele please go down a Khalani Mart and pick up lil furniture dash whey di figurine put some recessed lighting inna you house. Put some new cabinet inna di kitchen. Dash whey the stripper pole, awww damn just throw out the whole house and start again.

3. Him funny as hell tuh mi lol.. a bout 3 time him pass di pawt whey him seh a him club dwl. Mi seh mi wan fight him stan up an di walk… from di last cribs di fish an di water di look nice an blue yuh naaa tek care a di park doe.

4. Ele mi thank God u have a house God know but when mi si di one so so spinning light and it did turn on to…….I laugh till mi almost ketch hayguh

5. Good move you invested some of your $ into a home . Elle A good woman is an asset to a man because no woman in her right mind would let u do that to your house. The house looks just like u 2 much going on, just my opinion still because a your house. Elle u r in a class by yourself

6. ele fava mud fish..him house, mud fish worthy but i am glad him have him OWN place.. congrats yute,,unlike mock the dread jacure

7. Mf’s Weh still liveninna rent house or still oh kotch wid p have the most shit to say. Big up yuself ele, regardless of what ur house looks like…. ah urs. U work hard for it and nuh baddy can’t tek it from yu. Some ah unu sick stomach

8. “Empty barrel” I agree with you 100% . The house “may not be up to others standard” …regardless…a fi him own.

9. Don’t own a house yet and i’m not throwing no hate towards anyone but this represents what i do not want my house to look like. That house is atrocious. It looks like it needs renovation. It just look ghetto to me honestly.

10. Kmt him going to weep when ole age tek him and him think bout the money him waste creating this monstrosity and that multi level Park weh him can’t walk go up. Nah knock him because him have a house but all when mi live in a matches box unnu can’t mek mi congratulate him or she fi dem breed a madness yah

11. Yo!!! Weh Poppy deh nooowww, as di man start him sey si di fish dem ya! LOL
    And why it look like Ele a try promote him pop dung multi-colored vomit fi ppl keep pool party and some half dead gathering wha fva Marcus Garvey or whoever Park deh wid di bench dem wha mek outta concrete! LOLLLL

12. Ele is a larger than life personality so his house actually is a full expression of who he is, wild, loud, and colourful. It could not have been any other way.