DEVIN DI DAKTA RELEASE SONG ABOUT COREY TODD BEATING

15 thoughts on “DEVIN DI DAKTA RELEASE SONG ABOUT COREY TODD BEATING

1. Corey and him woman always a put hands pon people,but him a guh meet him match one day you see how him bawl when kartel nearly f**k him up.. Watch what gonna happen to him.

2. This is wat u do take a bad situation and turn it into a good one. Youth u career bright u future bright. Gaza u sah. Corey u a pussy u soon get it.

3. Hey Duppy know who fi frighten eeh no cause when Corey n kartel jump off Corey run breathless go a the tv station go meck plea cause him know him head did ago open like book mi no understand how Corey left from farrin n reach a JA a run the place how SWAY HOW????????? I’m sorry dem woulda haffi kill cause mi a fack up somebody pon di spot Corey woulda haffi run whey all him club bun dung kmft my yute how u drap asleep afta the beating a dat mi waaaa know cause all now my eye couldn’t lock till me see Corey blood, but u know wha u r a better person than I am cause mi couldn’t teck that just so smh nopes nooooo sahhhhhh

4. Smh, hold it yute and as you say turn it to positivity. Corey Todd we all remember your tears and you plea for fear of your life be-he-careful

5. Suh him mek sure tell lie pon di bwoy and a act like him did a defend him worker, what a wicked f**ka….this wicked man nuh suppose to deh a Jamaica a run things suh because him nuh come from dung deh but true him have up him dutty money and yu have a whole heap a licky licky police dung deh weh a him yes man, him and kartel was best fren suh mi nuh expect nutn better from him, when him and him big fren kartel did have dem issues him come pon tv and a bawl like a big gal.. Coward motherfuccka, a bet yu if him yes man dem neva deh round him wudnt try dat shit

6. Nasty mouth Corey Todd & him dutty wife love fi beat ppl but unno time soon come…I want somebody f**k up di two a dem yuh see but wait man unno soon meet unno match…all those licky licky police bwoy weh par wid Corey mi want dem f**k unno up to bcuz unoo a wicked

7. All I know is di liad stripper a di wickedest outta all di wicked!no amt a money should make u frame an innocent man like that when u know him never touch yuh!!talk di truth Cheut!!

8. Corey Todd mussi feel nice tru him have him security guard dem, yes men, and him money. But didn’t he get shot a few years ago? Wah, him think sey him is a cat wid nine lives? Mi see bigga and badda dan him get a permanent one box apartment awready, so him betta know, undastand and watch himself! A Jamrock him dey you know, and in JA if you don’t live in peace, then you shall rest in in then!

9. I will not mourn Corey passing,which by his actions and Jamaica’s seriousness might not be too far off. If that yute was parring with people from a serious corner like say somewhere a village or Spain town,people would be saying how bad Jamaica is.
    Keep positive yute.

10. Can someone confirm if the lady boss ^ wife is the same one weh one a di stripper did call out a few months back for mistreating and beating the dancers? If so dem hand is very nimble and need to be quite down

11. I really respect the artiste for taking the high road and release this song. To be honest, he might be the first to do this and was his only good move…