DEN ALL GEORGE NOOKS CECILE TEK?

0 thoughts on “DEN ALL GEORGE NOOKS CECILE TEK?

1. Yes man the file GEORGE NOOKS?? Nooo BUT MERCILESS :nohope MAD ANJU? :mewek nuffy unu naave a ting fi hat unu cecile naa look back up SASHA how many man u deh tek? Nuffy a one who else? :ngakak Cecile get ur character together den agen di horse dun gawn chu di gate :travel

2. Unu leave Cecile alone ..I am sure she is not the worst if you check other singer profile ..Nuffy
    did too damn nuff a him put him mouth in a di people dem business ..she a throw har corn bout har baby daddy she Neva call no fowl ..him tek it up pon him head like a him A Chris Martin gyal ….Dis yah gyal Sasha or whatever her name is a look a buss ..please come with a full song with more than 2 10 seconds verse and a better punch line ..

3. Met oh boy Cecile is something else….I have a question about yanique the magnum girl. Did she get the miss kitty special ? Me curious because I have seen her before good good while back and I said to myself I honestly thought her body was Better than that in that her bottom was elongated and she looked like she needed a lot of toning up. Now her butt is wayyy up and her tummy is no more. I really do not believe it’s the gym . A lot of the times when people get the body contouring they run up in the gym to fool people to make it seem like it’s gym when it’s not. So tell me met she and miss kitty have the same surgeon ???

4. Kmft…. Drowning man catch after straw! Nuffy n WATS her name drowning n a catch aftr Cecil. poor Cecil… Way me no ere ntn from. From when the 90s or early 2000….