DEM SEH A TRUE NUFFY GO PAN NIGHTLY FIX GO TALK DIS A DAT MEK NARRO GET DIS

7 thoughts on “DEM SEH A TRUE NUFFY GO PAN NIGHTLY FIX GO TALK DIS A DAT MEK NARRO GET DIS

1. Nuffy sey him a di mother Fi Pice’s career,him Mussi nurture it! However let’s spare a thought for “Tanbad” di yute who use to spray Inna different colors di one pair of boots dat Pice did have :malu2 :nerd

2. Ummm I still didn’t hear Naro disrespect her are hear anything weh warrant her lowblow……..Gracie jus need fi sip a glass a humble loll

1. Di man doe dis har , she know a dis nuffy dis har neatly though and she know she CANNOT dis Nuffy certain ways so that is wha mek Narro get it worst. As Shibby seh..what is worse is the people backing her because they know the guy did not deserve that disrespect because him nuh dis Spice as a she seh but that is how they are…A same so dem a run me down bout mi nuh like Spice cause mi always a dis har and 99.9 a di time Spice get post a because she wear something that the person whey send in the post a seh nuh mek it.

3. Mek she neva tell nuffy fi suck him madda cause all now poor narro nuh do nuttin. Spice a dat yuh really pick?? An mi tink seh yah bad gal eeh dwpcl picking on di weak lol. Someone get dis pussy mouth bland seasoning please..

4. Nuffy is the worst kind of man. The kind that claims they don”t want talk about a woman, but won”t stop talking about the woman.The next thing is, how nuffy finger dem so dark?
    Real Talk 😡

5. I remember Spice giving an interview and saying Nuffy push her out on the stage and say gwaan go perform, you a woman, dem naah go boo yuh. That time Bounty Killa was supposed to perform and him round a back a screw say a fi him time fi go on now. ANd she go out there go perform and mad up the place and say Thank God fi Nuffy. Spice you are soooooooo ungrateful! My God man.