CHIN LICK BOP WID PADLOCK INA HIM FACE

25 thoughts on “CHIN LICK BOP WID PADLOCK INA HIM FACE

1. What the hell wrong with him…him mental or what..where lie a go??? so damn unnecessary…why call up Ragga name?? Dem av beef or is he looking for one??? damn jackass

1. MI PhantomPhoenix we tell any a onu say fi set the table cause me ago nhame crow over this bitch!

I was one of the main ones standing by this relationship. I blocked out all the negatives because me heart soft for underdogs. I buried all the commonsense bells about the evil of man because I found it hard to believe that Chin would be so heartless in declaring LOVE FI BOP before millions of people to turn around and do him like a true phucking eve.

2. One next video deh weh bop a say weh day when chin crash a she and man in a di car. And cause him a fly dung chin a run go mobay wid di man so him and bop no buck up and as she tell him di big lie and hang up she crash…

3. Me hear chin pon the next video bout how “the chrysler car me buy him” BITCH STOP IT! Then she bout “him no know how fi use him card” Again, BITCH STOP IT!

YOU did not earn the money to buy Bop a car…Bop earn him money.

Swiping an ATM card can be done buy all a baby!

You wretched jezebels always end up in a coffin for phucking men over. I pray Bob has the fortitude to walk you out! because it was because of him why me did see you. Yu prove me wrong bitch now me have fi go back to being a mean bitch and choke pon the crow me have fi nahm ova yah fi defending yu stink ass.

4. I saw the PR video with her lock up in a car bout the man a try kill her…that is pure evil right there!

I’m not one to say ‘never’ when it comes to assaults because self defense is legit. For the sake of destroying her demon plans- Gully Bop walk out that whore. She ago play the temptress again because she need what you have to offer…gwan like you blind.

SO! is who did a really do the obeah things Chin or Nuffy? 😀

1. ️Mi family … A cartoon dem and not even real cartoon stick ppl…shi se shi want ️️di man go rehab …..so now Story a come to bump….yow la Lewis is a pussyrAtzi how ️di man a watch ️️di Gyal so??? no sa if la Lewis wikid one more time if ️️fi pack up and go live a Mars

1. :kiss Hush Fam!

That hoe bout people him a try kill me while filming, you all hear the evil inna de voice and Bop looking like “I can’t believe this…” :ngakak

Har end nah go nice, she ago end up whey Bop a come from!

5. IF u all look carefully at the video when she a cry bop going to kill her him a get mad,gully bop just waking back on forth and she screaming help.Look carefully a gully bop go open the gate for her to drive out .Chin u wicked bad u should just be the man manager and don’t play with the man heart.And let someone else who really love and care for him be with him.You talking bout u pretty girl please u character dirty the whole a the artist dem know bout you , gal u no have no shame .I pray God will strengthen gully bop so he don’t do nothing stupid..If bop a beg money him smart him beg them before them beg him..

6. Nuh choke pon di fedda dem PP….LOLOL!!!!
    When yu did a play Johnny Cochran anna defen fukkry mi a laff anna wonder weh mad puss piss yu a drink. Mi glad yu can konfess yu insanity.

1. lolol….Me nah go choke man…gag reflex good if I do :ngakak :najis

One ting wid me…me own me wrong bang dem 🙂

I just wanted the best for Bop and de likkle shape shifta went all out to make it seem like she in for the best.

7. ️️Di man run ar ️dung an a mash up car ..️️fi kill ar…..but wait I won’t call for help let me just make a video and put it on fb before I call the cops ….this life shit can wait ….Weh ️did hell????