BOUNTY LASH HIM! MAVADO GUH SIDUNG NOW

0 thoughts on “BOUNTY LASH HIM! MAVADO GUH SIDUNG NOW

1. Good Afternoon Met. It look like Killa a try fi lyrically revoke Mavado street cred. Muchless his Visa back to Jamaica. lol..

1. afternoon oooooooooooooooooo mi sehhhhhhhhhhhh vado know although him more current di street people dem a ja se killa so him shudda step very light

2. met ……………..did bounty jus tell movado fi go a back road cause him a higgler ??………………………..no sah killa ami dj but dah one deh……nuh noice……mi cah manage

1. no man killa fi behave………..11 collab and di whole a dem flap………………AND A WHAPPEN TO DANCEHALL BIGGEST DISAPPOINTMENT ??????????????? MI SHAME

3. When di lion a sleep doan wake him,why dem trouble mi dj,but Met Bounty need fi line up di contract dem in a di future fi any other artist him bust after dis cause it nuh mek no sense yuh bust dem and nah collect big big idiot thing .

1. Fi a man whey a come from illiteracy Mavado really brave doe …maybe killa collect offa dem man him mus

4. Met check it out I don’t think him a collect off a dem you have your sources please find out fi mi,cause as kartel say Mafrado a di most dunce dj in a di history a dancehall and dunce bat a get bright and a pass him place.

5. Another waste song … Lolllll di man voice tiad like wen old ppl a walk wid heavy market bag …….

1. a true..lol lol lol. killa diss song dem come in like when fire a out and him a try ketch it back. Mavado have the kerosene oil but refuse fi help him out suh d fire soon out.

some of the weakest rhymes in a while. The song dem song hurry up and not well produced.

6. Killa seh vado stop singing fah gully an dah trenches and singing fah dah fishies an dah wenches

7. dis a d 4 or 5 diss song from killa. why killa a waste him talent before him mek song radio songs. Killa is not lyrical like kartel suh whoever a write him song dem need fi do better. dem diss song ya have no punch line and dem nah stick.

who can memba 2 line from the first 2 killa diss song? any two lines, i will wait……

1. and unno affi repeat the same points every diss song that u post? whats the difference?

Tell killa fi mek some good songs fi uplift theyoung people and easy off the diss songs cause it nah mek jamaica or him any better.

And unno wonder why Jamaica cant be better.

8. mavado flap nuh ra$$, mi just waste my money! 4/26/14 vado duh a show a LAUREL MARYLAND uno a chat bout killa voice tired,when last uno listen to fardo,him cah dj a tune wid out stop vado short a breath,& mouth corner full a frat! UNGRATEFUL UGLY GULLY PAD! JUST REMEMBER SAY IF KILLA NEVA BUS YU CASH MONEY WOULDN’T KNOW OF YOU,NASTY MAVADO YU CAN TELL SEY YU MUMA NEVA TEACH YU NOTHING,JUST REMEMBER SEY UNGRATEFULNESS IS ONE OF THE WORST CURSE IN LIFE,MAVADO ALL IF KILLA A LICK OUT PON YU SHOULD JUST BE HUMBLE ABOUT IT!

9. Met good day why some ppl missing the point…ok listen dis songs are neva made to go # 1 its usually written fast, cross angry and miserable lol but ano like dem face to face a clash just get the message out of the songs dis songs are telling u about stuff you as a normal fan would not have known because BOB say only u friend know you secrets so only he can revel it….BOB ded so we have JMG lol bless up Met nuff love all week mi si di love dem a roll in but a mi fuss lub u long time lol

10. A mean, Mavado nuh reach Killa level; yet still him a pass him place and go diss di Killa. So Killa was silent for the longest and people a say a bag a thing.

Now Killa respond and people mad.

It is a bit too early fi Sting so it seem like Mavado is going to have himself one very uncomfortable summer. Imagine, Kartel gone fi good and now Mavado a go haffi run weh lef Jamaica.

Watch when the illiterate boy Mavado touch a stage in Jamaica; di people dem a go crush him and them Killa a go step right in his face lyrically.

Being of becoming ungrateful is one of the most undesirable offenses and for this Mavado must pay a high price

11. Yow! De Killa is in a “mi nah spare him mood”. Dem lyrics yah nuh have nuh behavior !!!!

12. Mavado jus de a farin a wear colour colour suit and some tight pants …not a ting else him dede a do all di sacrifice him pull nutten nah gwaan fi him

13. I KNOW ITS HARD 4 SOME OF U TO ACCEPT DI TRUTH SOME TIME BUT MI SRRY,
    KILLAA BRUCK LIKE MARKET DAWG,HIM NUH MEMBA HOW AIRPORT LOOK,
    70 PERCENT OF ANY ARTIST MONEY COME FROM TOURING AND LIVE SHOWS SO DEM CANT FOOL ME HIM BETTER TRY GET A DAY JOB..
    FACT..MAVADO HAS BEN EARNING MORE MONEY THAN KILLA OVER HE PAST 6YRS..BOUNTY STILL LIVE A OAKLAND HIM NUH HAVE A GOOD RIDE AND HIM HOUSE CANT DUN ALL NOW AND HIM NUH HAV VISA FI GO NOT EVEN KUBA..STICKY PON DEM..I KNOW IT HURTS THE KILLA FANS BUT SRRY TRUTH IS THE TRUTH.

14. whats weird and funny to me and make me think real hard isif it was mavado lose him house met would a post it front page and do bout 5 story out of it ..wukless bounty killer wha lose him house not a word a wha met why u ease him up ..me know beenie u seh wait deh u turn legna >> (angel). which oakland killer lose dat apartment too. him live on one on east ave.pay rent can imagine inna the business fi 30 years and have nothing to show. Gwaan party every night and want artist follow you, younger one dem smarter Killer.