BOUNTY KILLER TALKING DI TINGS AS USUAL

4 thoughts on “BOUNTY KILLER TALKING DI TINGS AS USUAL

1. Hi Herpie,Yuh stink like fresh shit..
    The table tun back pon yuh dunce rass..
    Have u forgotten that u are the one that implemented the
    Alliance in the late nineties which meant u had 1 set of disc jockeys and selectors playing only Alliance music do u rememember herpie.
    Herpie do u rememember the times when u told promoters that u would not perform on same shows with Lexsus and Baby Cham,FriscoKid and Kartel at one point..Come on Herpie u need to remember ur past**
    Recently I saw where they said u wrote an article about joss stone winning the grammy and I’m sorry herpie I did not read it because mi know sey a nuh u write it cause yuh nuh know past tense from present a Rass bout I are the one yes u are really the f**king one to help start the f**kry.Yuh nuh si how yuh si dung a jamaica like market woman a 1 time since yr yuh lef jamaica and a just tru Junior Gong carry yuh pon di lilly boat ride..Yuh sad bruck n miserable nuh rass..a tru nuh money naw run now mek yuh bad mind di people dem money pull up,so a yuh alone fi decide which song if get money pull up yuh tink like gummy bop boot..