Posited for Possess by Sally
Man Masquet for Man Mascot by Chin

quiz tool

24 thoughts on “JMG WORD OF THE YEAR

1. Asmer
    Long Jevity
    Usetance
    Puteek

All a dem a fight fi first place. Not sure if you can have a “tie” between more than 2 things. But if you can…..dem 4 yah mek it to raas cause mi cyaan choose. Dwlll. Long Jevity, Puteek and Asmer a beat mi bad tho. Dwlll

2. Met I would kindly suggest the massive usage of No for Know!!every single one a di dancehall clan dem dweet! I no right!

3. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…

Asmer,Puteek and Jevity have mi a way a swear it stiff between dem chee

4. MORNING MET, METTERS AND FAMILY

HOW DO I CHOOSE ALL OF THEM, BECAUSE MI PUTEEK BODY CANNOT MANAGE THIS TYPE OF USTANCE. MY ASMER IS ABOUT TO ACT UP. THIS IS SO SEREAL FOR ME TO SEE WHAT I HAVE ALWAYS KNOWN FOR DECKADES. DANCEHALL PEOPLE SHOULD BE IN-CARRIAGE THAT WHEN THEY ARE BORDE THEY SHOULD PICK UP A BOOK AND READ. ESPECIALLY THE WOMAN WHO ARE BETTER AT BEING A MAN MASQUEST THAN ANYTHING ELSE. IN THEIR MINDS PHYSIOLOGY THEY RATHER POISTED DESIGNER CLOTHES THAN COMMON SENSE. :sorry :sorry :sorry

I TRIED HARD BUT THE OTHER WORDS HAD NOWHERE TO GO. :travel

5. Ms. Met I can’t recall if conceal/concealment instead of consignment was this year or last year as stated by Nico Mus Rich?

6. Bwoy mi would & affi seh d trophy goes to asmer :ngakak a how that deh top scholar deh conjure up that deh wud deh. But mi nah lie wah nuh ‘concert’yuh did have mi a way star

7. Mi vote fi man masquet. Cuz dem man mascots ya need a dicksonary as well as a life. Dem hooked on hype dem need fi get hooked on phoniks.(plz note, jacked up spelling wuz intensuhnal)

8. Met can the word of the year be jacket cuz a nuff a dat gwaan Inna dancehall dis year?!i just hear a caller pon the newstalk radio talkshow a tell di host that Peter bunting get a baby.Di host said say what? A now him a guh can dress n bush Inna him suit!Di caller had to take on di host bout how him out a order fi a imply that di man wife give him jacket!!u know me drop buff a grung though!!?

9. met ntn nuh beat when paulrange did a talk bout the CHANEL chain and write shenielle :ngakak :ngakak no if unu eva go pon paul range page unu drop dead what a nigga can write long caption and cah spell fi nothing