MAN CONTENTION

Gm Met, happy sunday. Just a quick question…Mi want knw who fah man dis?…Why dem mongrel gal yah nuh stop mek dem leeches boy yah play dem? Fi wah, free party tickets & a f**k ina d bank or credit union’s car?

6 thoughts on “MAN CONTENTION

1. MET ATTN RE:FOOTNOTE senda u a one a di woman or the other man, or SMADDY a fass nx ting ppl lose dem wuk fi f**k eena credit union car, sender u sure know a lot, MET MET THE MAN A GO TAX MONEY GOIN TO JA THROUGH WESTERN UNION, WHO NO COMPLY A GET CUT OFF THE VISA WAIVER PROG, PLUS THE PASSPOTE OFFICE A MIAMI LOCK TILL FURTHER NOTICE,,,, WATA DAMAGE.. HOW DAT SOUND

2. A nuh muss di two a dem man senda cock a share hawd hawd now if yuh naw share yuh outta luck a di in ting a tink…. whooiii.

3. Daniela wat u doing on here? How u fi mix up wid Sandz boy…Sandz boy dem a d wuss boy fi mix up wid…dem fuk dem one another woman…Be careful yung lady

4. Daniela look like she dash weh NUFF belly. She a share man and a gwaan so hype? You think she would have had one for herself. LMAO. Anyway sender, who own the man? Daniela or the other girl?

5. Daniela ugly and tuff like. She nuh reach 30 and luk so. She’s a secret whore…Only putting on a show like she a smaddy.