JMG MAN COURT………….UNLIMITED LIST

MET THIS IS KEVIN NO LIMIT BABY MOTHER STACY DA WANNA B DOLL. LONG STORY SHORT. STACY IS A LIL ***/ 2 FACE LONG TIME F**KAA GAL… WAT A WAY SHE START F**K SKAY EX MAN MIKEY. MET THE GAL ALWAYS DEH PAN SKAY PAGE A COMMENT AND LIKE MEAN WHILE SHE A F**K MIKEY. SKAY NO STOP SUB R. SHE AND R FREN SABRINA NO STOP PUT UP PICS ON IG LIKE PPL NUH KNOW WAA GWANN …MET EVEN WHEN SHE LIVE WID R BABY FADA SHE DID A F**K BAMA FEARLESS…HIM STILL LOVE THE LONG TONGUE LMFAOOOO

BRBB-Optimized

BRB-Optimized

0 thoughts on “JMG MAN COURT………….UNLIMITED LIST

1. This one been a fukka gal. I mean who she didn’t fuk…
    Mi say ever since short ass Kevin get dip she tap hype teng gad!!!
    I was sick of the poppy show dressing .. Lol it sweet mi batta foot Stacy from Boston road hype never last. You was actin like Kevin was caking like flippa or SOMEBODY lmfaoooo
    I’m glad you are finally taking several seats in the back !!!!!
    Unu forget precki balla

2. Why SKay mad tho???? SKay nuh deh wid BaldHead dat par wid Money Train and Apple brotha… And when Kevin did deh yah, him f**k pon Stace left, right, and center and guh breed Dimples from Queens pon di gal so if she did step out pon him it fair…SKay move on, and now Stace a teck likkle a di loving and money from Mikey… Sharing is caring….

3. Stacy f**k 2 much…she need fi leave the married man alone r hole CURSE….she need fi send it go pan a vacation it need a break…..

4. But met a longtime stace a f**k a gal. Cause even when she live wid Kevin no limit she still a f**k big belly Showa Chris inna kevin bed. All the taxi man from 225 big head bredda she did a f**k to. But wait wat happen to r white man she said she have.

5. Me nah lie I’m not too familiar with this sk girl but i have her on my Instagram & the likkle girl look like she move on with her life me see she a post Bald Head & Him a post she, if Stacey a tek Mikey a just so it go dem need fi come off a the likkle girl & mek she live

6. stacy what u suck pussscy now ?? why u a show snake eye piercing has to be the only reason thats what its for … well u did a suck u bff from day 1 still after she walk n beg dolly from queens fi nam out har hole .. dem ppl ya ludddy

7. Make the girl live her life she’s moving on. Kevin can’t help her and she’s taking care of her kids and educating herself, so what if she want to have man stop hating on her nuff of uno a hide and f**k people man.

8. Some ah unno ah talk bout gal ah whore n dis n dat but how ah unno ah man mattress????Mi ah look pon dis it mek nuh sense sound like its fr da likkle careless wine wine up one skay weh gwan likr she ah someebody all she do is come on ig n ob show mikey move on she nuh stop watch him but wait she nuh have har man???baldhead ah try sushana come home she wah war wid stacey cuz she realize she aguh b lonely now met help me here please.If stace n kevin leef why if she have a man now him did fi get move up cuz him ah crosses ah hold dung da likkle girl life now she get rid ah him unno still ah find more problems skay guh get a life mikeyyyy run u like dog U wid baldhead worry about sushana weh soon beat u