Mi really caah bother wid them poppy show ya life Dwl sad eeh. A fi dem life seh flip flop wid dutti Ian not so flavor. Broke pocket Ian weh nuh have dry shit tho lol mi nuh think dem shoulda too proud fi a post up pic wid dis low life. Where do I start now sista leff him and find har nice clean man weh she happy wid, sweetjuice leff him and start f**k feba as well as har husband and then the gal dung a the bottom deh did bring white man inna har sista party and now she gone back to Ian? As mi seh flip flop to bloodclaat dwfl then now him still a f**k wid petagay or should I say petameeeeeh cause that gal fava any space goat. Mi kindly a ask whosoever give you that hairstyle fi chop off them hand cause a dem say wicked. Weh mi would a like fi know is what this man have inna fi him pants mek them gal yah so f**king fool
Met how yuh suh wicked man bout “SPACE GOAT EDITIOn” BAAAAAAAAAAAAA
he does have a beautiful smile. i can see why they fall in love
lowe di man afta em naw rape dem PUHLEEZEEEEEEEEEEE
Mi say if a no sourjuice send this in something wrong. No sah vomit the man off yuh chest oh gosh
Senda u sound stupid. Seems like u av shawns f
ile gud and proppa so ow u nuh kno weh inna him pants?!!!!!!
SUH OLE ON SHEENA BRING HAR WHORING SISTA DEM FI FUCC OFF DI OLE A GOODHOPE FAMILY??????? 1ST DI BIG MAN LOOKING 1 TEK KENDEL & BREED NOW DA 1 YA A FUCC IAN? SUH NUH OMAN NUH PAR INNA GOODHOPE KRU CAUSE SHEENA NEED A OMAN FI SUCK OUT TOO
senda vex say she neva get a pic wid the low life man deadin
Sender what a way u a stalk the ppl dem instagram in order fi screenshot and send in the people dem pictures no sah as weh shawty seh yuh vex yuh neva get a pic?
Sender u so sad
a no the batty man this u feature last night that him son dead a Canada
no
Mnl who the f**k cares bout these wotless asses tsk watch them caption unda the pic to nuh
I know sey senda right bout de second hairstyle…look like somebody stick one croissant pon top a de girl head fi style.
Him dont haf dry shit inna him batty for real The only ting him can do fi dem a cook some food make dem eat. Him hood cant even stand up fi long and him sell him batty fi clothes. wht a set a young gal stay bad with no ambition
It not what inna him pants it what inna him tongue. Boy just a walk and a suck the gal them pussy
@anonymus 11:50 how sheena bring har sista dem fi whore when a one man a call pon the gal dem name since dem come yah smh when unnu nuh have shit fi seh unnu draw out things outta proportion lol meanwhile some a unnu a run train to bloodclaat as one man gone a next one on just stfu please
So if Ian so broke & dis & dat. Why the sender care who him with. She must want a f**k too why she so vex if all of them lef him that means hes a free agent to do as he please. Sender you sound dumb!!!!
IAN IS A BATTYMAN WHO NUH STOP WALK AND A SUCK ALL DE GAL DEM PUSSY. HIS BEST KEPT SECRET. THATS WHY HIS SMILE SO NICE CAUSE A NUFF SIT DOWN INNA HIM FACE HIM A GWAN AND THE GAL DEM NUH STOP COME INNA HIM MOUTH. DE TWO A DEM A GET SUCK NOT TO MENTION WHO ELSE THAT NUH COME OUT YET. THESE YOUNG GIRLS ARE WOTLESS. ONE A 20 AND ONE A 24 AND JUST A TEK WOTLESS MAN AND A POSE WITH. DESPERATION AT ITS WORST. BUT SENDER WAT IS UR AGENDA U MUST A GET SUCK TOO AND U FINED OUT BOUT DE OTHA SUCK DEM SO U UPSET.
Keisha yuh sound hurt, all the cock mining you did a put down and you still couldnt get him for yourself lol you did know him and sista did deh and yuh hide and a f**k him till you couldnt take it no more you start hype. Yuh love ian gone to bed and yet still yuh style the man and gwan the most way. Yuh fi remember say yuh did take out divorce papers KEISSSSSSSHHHHHHAAAAA yuh fi rember seh yuh did take out divorce papers and a ian did have dem under him bed in a likkle safe box weh him keep him documents. Yuh run go f**k feba don cause it hurt yuh how the two young “wotless” gal them did all up inna yuh face. But woman to woman im asking you to kindly go to a gynecologist go check out if shit particles up inna yuh pu**y cause you f*king a batty man. Yuh think you a hurt somebody when you a hurt yuhself and yuh dont even know
I thought every woman want a man who suck pussy… Since when is that a wrong thing?????? Anonymous you sound extra dumb!!!!! Your sex life must be boring lamooo he must didn’t want to suck yours!!! You sound very BITTERR
Ian mi no wrong you mr flava yuh deh yah 10 years now and yuh nuh straight. Yuh neva get it from sista or keisha suh yuh kindly hold on to dah ugly one yah lawwwd yuh neva see smoke without fire cause I always wonder what u see on these ugly women. But yuh know weh me glad fah sista prove something to yuh lol a watch she did a watch yuh fi see if thats all yuh want and it obviously was. Hold on pon petameeeh yah cause mi feel a she ago help yuh mi fren lmao
Mi nuh understand why these deadmeat underprivileged dranko always a chat shit bout sheena and har sista dem one man each a dem name call pon. Senda yuh sound hurt like your pussy milage run all the up. Y’all Eva a talk bout the man looking one like really the gal look way better than unnu she have har nice clean house and she just have har clean son weh fava Kendel gone to bed. As a matter of fact a four sister a dem and each have them own apartment and a live good. So what unnu have to say now
@butlord fyi petameeeeh nuh hav no papers either none a dem gal here nuh hav no papers so him nah get straight atall sheena sister dem a walk and a tek the goodhope man who nuh hav dry shit inna dem batty so the whole a dem nah amount to nothing. a dem a mind de man dem. sheena couldnt botha mind dem no more so she gone to gal. the whole a de sister dem fava transevestite dem big and odious and out a shape bad. from yard to broad dem nuh have no ambition. whole heap a wotless gal and man de whole a dem
Petameeeeehhh is that you? Dwfl chuuu yuh ugly and hard fi want suh dem a try seh the man a use yuh dont it booboo mek dem gweh yaah
Say something real bitches all weh unnu a seh ain’t even real lmsao no sah big up all a unnu pink wall dutty bad gal.
A 2 MAN EVA GRACE THE WALLS A MI PU**Y.. CHRISTOPHER AND IAN!!! SO MI NUH SEE HOW MI A WHORE DWFL SOME OF YALL PU**Y HAVE NO MORAL COMPASS IF THE SHIT FI HIT YHE FAN AND EVERYONE A WI RASS AFFI GO A YAAD MI HAVE MI 10 subjects fi fall back on. Y’all trying to figure outmy life when y’all is in a mess. Just something for all who wanna know something but don’t wanna ask. Go ahead ask away. Mine which man? Dwfl donkey nuh bite me a man mine me the f**k you talking about. Shut the f**k up and stop it. Anything you wanna know just ask and stop making up stories. A me say mi white man and mi white man say me. That’s why mi look so refine abaaaaayyyy