JMG MAN COURT- ITS NOT DI MAN SO MUCH……….A DI TINGS EDITION

golde-Optimized
Subject: GOLDIE BL**WT MAYNARD SUCK P**Y DUNCAN!!!!
MI SEH DI BIG P**Y GYYYAALLL NUH STOP SUCK N F**K DI PEOPLE DEM MAN AND OOMAN PON DI MAN NAME KEMARRRRRRRRR!!! ALL A DI SCAM DEM A SCAM SHE STILL NUH SATISFY AND A GI DI MAN BUN EVERY TIME THIS MAN TURN HIS DAMN BACK! jus wah day this b**h was park up underneath the ‘SECRET MAN ‘ PARKING STOLE IN KOREA TOWN A SMILE UP N SKIN UP HER BIG B****T TEETH N TUFF P****T JAWBONE LIKE NOBODY DONT RECOGNIZE A SHEEEEEE! NOBODY A L.A. DONT LIKE YOU MARCEL NOOOO BODY A L.A. DOOOOOONT LIKE YOUUUU! MI HOPE SEH DI MAN WAKE UP AND STOP SNIFF OTHER MAN C**Y GERMS OFFA YOUR DUTTY DRAWS B**H! AND SO B****T WHAT IF A YOUR PANTY DEM EXPENSIVE TEEF’N DRAWS DEM FROM DI CREDIT CARD SCAM DEM! STOP CALL NY AND BRAG BOUT WHAT YOU HAVE NOBODY DOESNT CARE MY GIRLLLLL ! ALL DEM PEOPLE DEH YOU BRING COME FI YOUR BIRTHDAY A CHAT SHIT BOUT YOU YOUUU WANT TO HEAR DEM A CHAT AN A LAUGH !!!! FURTHER MORE DI NEXT TING MI A TELL YOU IS DAT U SOON GET A MUGSHOT LIKE YOUR FRIEND ALL A DEM INSTAGRAM PIC A DI SCAMMING GOODS DEM GIRL NOBODY NUH RICH SUH I DONT GIVE A DAMN HOW MUCH POUNDS A DI TING YOUR MAN A SELL IT DOOOONT COVER ALL A DEM BAG DEH LOL NOBODY AINT FOOL BUT YOU AND THE STORE THAT U SLIDING THEM CARDS ….

0 thoughts on “JMG MAN COURT- ITS NOT DI MAN SO MUCH……….A DI TINGS EDITION

1. Maawin Met n Metters, a she a di Goldie whe Shawna Star go thieft 4 n get lock up wid no hopes 4 bail yet?

2. She same one, pan har thiefing CC shit.. Tired a dem. Shauna can’t pay har back cash so shi pay inna thiefing. Mi Nuh know whey some a dem come from wid di big top notch drugs man dem and don’t Mek no use fi dem eno when dem gone a prison or dead or floss till dem bruk everybody a look wid no :sorry
    Bubblelikesoup

3. Goldie nuh stop with the card thing yet.How long she think the guyaneses obeah ago stop the mug shot.she n china fabulous nuh friends again.She stop buy China the red bottom them with the card.A lie poor Kemar him tie up too. But just a little while n we will see everything reveal.Tired a them a Bragg with credit card scamming GOODS fi real.Shauna Star ,Apple , Kerriann .,Bobette,Charisma…all need to stop….Shauna you get caught the others need to learn

4. Mi still cannot believe sey Shauna Stargal nuh have not even a penny left over from Leftrac? Eehhhh what a wutless gal and now shi inna jail and cannot mek bail. No sah shi really wutless. Dem sey Leftrac use to push nuff tings whey generate nuff nuff money (ask Iron Back Angella) and Shauna was one of his mule, and dat wutless gal neva save any of the money? All shi was interested inna was designer shit. Even get a safe deposit box and put at least $200 – $300 a week inna it? Dats why we should not grudge some a dem gal whey love show off and brag, causen sey the things they have to do to wear designer clothes/shoes/handbag nuh stop ya suh.
    Goldie yuh betta have up yuh bail and lawyer money causen sey Shauna Stargal prolly a guh sing like a bird fi nuh get dip. ‘Happle and Opal still dey yah fi a reason ooooooo.

5. Hahahah f**ka unno muss rotten inna Uncle Sam jail…Shawna me no sorry fi u too f**king thief u know how long it take to built good credit only to fine out old ,criminal like unno f**k it up Goldie , topple , bobby , Kerry Ann , twinny me say can’t wait for the day when unno end up behind bars :cendol :selamat :2thumbup

6. LOL TOMORROW A YASSO MI DEH! MS MINAJ LOVE WE UP MAN A SHE SAY JAMAICA. DEN U HEAR D ONE DRAKE BOUT HIM GROUPIE DEM POP DUNG??! LOL MET, LET ME FIND OUT ONIKA PARK UP PON PINK WALL MORE TIME ……. :2thumbup

7. It’s sad to see how females have to hustle in a ilegal way just to keep up a certian status, that’s not worth spending a minute in jail. I care zero what the next person think bout what mi have on dem can kiss my ass. I go to my work make my money, take care of my children and make sure dem alright. Nothing wrong with treating yourself to something nice but to jeporadize my freedom it’s not worth it and if your with a so call money man and him not really deh deh fi you it’s time to move on fi real.

8. thatt here is not the case the case is this young man a risk his life and this ole horing rags to riches weh no use to nothing a gi di man bun from left to f**king right! she jus a play di man and true she obeah him and and send his poor fadda go a prison cause di big man neva like she and know exactly what she was up toooo but she and her obeah fambly get to him before he stop her show. she dont give a one piece a shit bout him she run go bread so she can hold di man wid her 50 yr old self she nah gi di man no more pickney a dat de one seal fi her old dusty bloodclaawt front she need to low di man and mek him live his life you want to see how he gray like him a soon tun 50 too a di obeah a tek set pon him.mi feel it fi him mi nah lie she do man bad ..she always in some kinda mix up from new york to los angeles she f**k to much man she need to relax her pussy and sto tell people bout kemar dick small and it nuh satify her she stupideeeehhhh what is that to tell people worse a tell people bout she can do what ever she want and get way with it all she haffi do is threatn him wid his daughter kick him outta di house or she leave wid the likle girl for days and a threatn him with calling the immigration people dem so he can forget about his papers a she hold the cock and f**k him in his pussy cause she domwhat she wants and f**k who she want its a shame