I WANT YOUR MAN AND HE CAN DO SOMETHING ABOUT IT……….

Met why dwayne look so unhappy and miserable. What’s going on here. Me the post his party pics with everybody except him amd moy. WHAT A Disrespect. I think it’s abt time she pack up and leave. Him look sad and him can’t help her. Me ignorant fi him
IMG-20150112-WA0117
Screenshot_2015-01-13-11-41-35
Screenshot_2015-01-13-11-42-33
Screenshot_2015-01-13-11-42-45

0 thoughts on “I WANT YOUR MAN AND HE CAN DO SOMETHING ABOUT IT……….

1. Mi nuh tink im sad senda. Im just have a droopy dog face, yuh know like the dog droopy from the cartoon? Moy look like a pose extra hard and hold on pon di man extra tight fi upse di mate dem. A who bex?

2. Di man look bex badd. But it’s tax season and him wah dah money deh fi flip so you know him cah seh him nAh teck no pic wid har. Moy you look like the only person in dat relationship. di man mind deh elsewhere. YOu see how you proud fi post him pics, so should he be proud also.

3. I noticed that too. Its very sad and disrespectful I think for him to post all the pics of him and other ppl and not post the one with you and the person and supports you on a day to day. But all a him friend dem is like that. They all have dem wife, side chick/girlfriend and they dont post pic of dem. They all just looking for the next girl they can screw. So I myself was not suprised that he didnt post a pic of her. None of dem is real men they still boys running around screwing anybody who will let dem. Tina should be happy hes out her life.

4. Just thinking a little out the box. The women dem that he post a wonder if dem a sleep together or he wants to sleep with dem that’s y he post their pics and not hers. It’s really disrepectful fi real. But the hearts what it wants. So low the ppl them in peace. Tina I think you should thank your stars that he’s out your life. He’s still a little boy him nuh reach man stage yet. Wait him and him friend dem are still boys dem nuh reach man stage yet. Like da person say dem boy deh nuh claim nobady not even dem gud gud wife. Moy nobady cyah tell yuh weh fi do. Just don’t be a fool. Him have fi him woman dem mek sure yuh fi yuh man dem. Mek mi go wash mi face a go a the ppl dem work.

5. Him a wear the kanye look, miserable outta door and happy inna house. Damn sender stop stalk the people dem, not because someone not smiling dat no mean dem miserable smh

6. Unuh wicked look on more pics on the website he takes pics like that. If dwayne did unhappy unuh think him would a leave her already. If Him Neva Love The Gal Him Wouldnt Under Her pics With

7. Sender u sound jealous like u wnt d man but him not giving u d chance.so wat if d man not smiling DAT no mean sey him unhappy leave d ppl alone man jealousy ago kill unu.Moy continue upset dem.idiot gal u no ave nothing else to do r say.

8. Tina wi know a u send in this. The morning after the party u upset seh moy inna vip and dwayne have her up . Yuh nuh stop watch the ppl dem .on ur way home yuh mek vid on ig seh a u name mrs white tina i feel sorry for u the ring a bun yuh . Lowe the ppl dem mek dem strive true lando lef u yuh unhappy nuh f**k a bother the people dem

9. Tina not even when Moy deh pan har worst day nuh matta which brand yah praise deh day deh yuh can betta than har. Suh all the man weh yah fight fah and the story and the write weh yah write keep it up cause the day u make a mistake and step to har Tina a swear pan mi entire family mi personally a murder yuh if har . Signed her cousin . Continue with th writing

10. Bwoy moy yuh have a gal head wicked . Dem cant get enough a u and the man . The party a from sat today a wed this is all the f**kery dem could a try gather from when and it still nuh shot it still nuh mek sense . Unuh stop mek the likkle gal feel important plz

11. I don’t think it’s about him not smiling. It’s more that she’s trying to kiss him and he’s not responding lol, then she’s hanging off him and he’s looking to the sky.
    HE IS SHOWING NO AFFECTION!!!!!!! or maybe he aint affectionate in public – Sender mind your own business and watch your owna man

12. Am friends with neither camoy nor Tina, I don’t know them personally but honestly Dwayne looks unhappy in those pics, me see other pics of him at the party and him nuh look so at all. Me follow both cammoy and dwyane pon insta and me neva yet see dwyane post a pic wid camoy not even a pic wid r finger nail a peep or ntn and she always posting him like wtf is camoy a special kinda fool??? To me camoy just a put on a show fi social media and she need fi stop cause she look like a f**king ediot, Dwayne clearly nuh want har no more. All a who a comment bout di people dem bad mind unu please shut di f**k up!!! Can someone be jealous over a sumn like dat???? Plzzzzz kmt. Camoy need fi wake di f**k up cause she nuh happy either she just a put on a show fi social media

13. Dwayne looks very unhappy for real. I see pics with him with other people and he smiled. Not one time he smiled while talking a pic with moy. The interaction looks very forced. He shows no affection no nothing. I do believe that she looks more involved than dwayne. I see birthday pics and shout out put up n he responded to everyone n not once he comment n told her Tanx bbz.

14. No I don’t know these ppl. I Just See Dem A Round The way I’m just looking in from the outside. Dem say pic is worth a thousand words right. He does look like a way but maybe he wasn’t having fun. I think what everyone seeing is that she all up pon him and him have this hurry and tek the pic type a look. Maybe he had too much women there that he done slept with him a put up a front. But hey just looking at the pics. But that who she choose so I think everyone should leave dem alone. She will learn on her own. How you guys know it’s Tina posting these things. This man has been with so much women. But like I said just looking in from the outside gonna shut the door now. Don’t want see no more.

15. unu nuh si the pic of him a hug up the knock knee gal. no sah a bare affection inna dat. Tina say a see baby sit har dis goes to show dont leave yuh kids with any and any body.

16. Tina go get a life you use to hype over lando all send lando cocky picture to dwayne to show dwayne how lando cocky bigger than dwayne and dwayne send you moy picture with her real ass

17. Tina love run her mouth talking shit how her daughter is dwayne heartbeat she dropping words ON pretty dainty but pretty dainty not paying nasty Tina no mind ME love pretty dainty son pretty dainty always post his test Smart little boy HONOR ROLL, Tina go find a man who wants you for you