AMANDA THE GIRL THINGS

Good morning pinky an wallers plz post fi mi cause me want she see this an don’t hide mi ID pinky…. This girl name Amanda she’s from St Thomas right. Ok I knw this girl from 13 right wen I was at the woman correctional facility. The woman prison wen it was in portmore I took care of this girl like she’s my child Kool no me out after so much years I don’t see her cause she live so far we only talk on social media Kool now I was pregnant in this year was in the hospital and this girl Rob me 12 thousand Dallas well how that happen mi tell mi BBY fada not to give her the money him did think seh true she a mi fren him could a trust her to pay my bills and I told him not to but him nuh listen an she take away the money that was bout in June July there about then months after she call an seh she sorry an all sort a things still never trust her but true mi heart soft mi make she come around mi back. Now mi BBY daddy went an buy some clothes for mi him a seh wen mi drop the load a them.

Him wah see mi in she came at my house with nothing she saw them I told her no u can’t get none the girl wait till mi turn mi back an take out a pants suit weh the man seh him wah mi wear pan him birthday the other day bear in mind mi BBY a 4 weeks today any who the gyal take weh the the clothes draws worst of all mi BBY bag weh mi fi all over the place clinic an so plus mi jubilee cards r in the bag medz is in the bag an all mi call down this gyal phone she won’t answer kmft ppl can so wicked worst thing is this gyal have man all over the 14 parish a Jamaica she f**ky f**ky an yet still she come a mi yard an come a teaf mi things an BBY things tf kmft mi a tell yuh inuh man nuh matter how nice u be ppl out their always try fi mess u up now mi nuh have mi BBY bag fi go no f**g weh u wah see weh mi have to a use to rass it ago take mi a while to get back a baby bag trust me wen I say gyal any weh mi buck u cut r no cut I don’t care if it wah open up back gyal mi ago f**k off yuh face Dat mi a tell u member mi tell u that u fling yuh p**y every weh can’t buy not even draws pinky this is not even all of it just post make she see fi mi nuh

2 thoughts on “AMANDA THE GIRL THINGS