TAMARA WILLIAMS FROM THE SAKS THEFT ON TV

11-Optimized
This is Michael Bright-Asante
SMADDY LOOK AND SCREEN SHOT DI SENDER SEH:=
MET, TAMARA DEM SAKS 5TH AVE TEIFMENTS GOODS OVA EVERY TV STATION AS WE SPEAK..DEM NAH GET NO BAIL..DI POLICE SAY DEM A KEEP DI 5 A DEM TOGETHER AND CHARGING THEM ALL TOGETHER..DEM BELLY BUN DEM.

0 thoughts on “TAMARA WILLIAMS FROM THE SAKS THEFT ON TV

1. Wow, I was just watching it on the news , they took over four hundred thousands $$ worth of shoes and bags from her house. Dam!!!! They didn’t show her face on tv met, get a pic fast. Lol.

2. They will be charged big time. The indictment has landed. Dawg naam dem suppa because the charges wey dem ah face nuh normal. I wait for the choir to sing.

3. Dem pyramid scheme ago start tumble down now!!..the Feds bout to tap in on every scamma link known tuh mankind..AH GOOOOOOOOOODDDDD!! :hammer :hammer

4. Big big pon ct news channel. Bout she a hold dung face u should a do that when u a theif the goods.the news seh she nuh work there only get the information and pass it on.mi nuh sorry f**k none dem

5. waay I make mention d story as d news goin on under d Kelly Rowland story and sender run eeeen and news post pon jmg. Met how yuh NUH screen shot d abc news screen and post it up yet ?
    $400,000 worth of merchandise. Dem have picture of all d missin products.

6. It was an inside job.
    Local and federal authorities broke up an identity theft ring made up of Saks Fifth Avenue employees who allegedly stole customer information and used that to buy $400,000 worth of designer bags and shoes that were resold on the black market.
    Operating out of Saks’ flagship midtown store, accused ringleader Tamara Williams filched the info of some 50 customers and then distributed that to four sales associates, the Manhattan District Attorney’s office said Monday.
    Williams then directed them to purchase luxury goods from brands like Chanel, Louis Vuitton, Givenchy and Christian Louboutin that she “pre-selected.”
    The gang made a total of 91 purchases and each time they manually entered the stolen credit card information into the Saks computer system.
    In some cases, Williams’ alleged accomplices were “instructed” to return the ill-gotten items in exchange for gift cards that were then resold.
    Eventually, Saks security got wind of what was going on and alerted authorities.
    The ring, which began operating in April, was rounded up in recent days with the help of the Secret Service and Homeland Security investigators, District Attorney Cyrus Vance Jr. said.
    “This was not a mass stealing of identification as we have heard about in stories like Target and others,” Vance said. “These were pinpointed attempts on individual accounts.”
    Vance admitted he too was a victim of identity theft about six months ago “when someone tried to open an account in my name in a retail store on the West Coast.”
    In his case, Vance said, the store figured out what was going on and alerted him before any damage was done.
    Williams, 40, of Queens, was charged with identity theft, scheming to defraud, grand larceny, criminal possession of stolen property and other charges.
    Her alleged accomplices were hit with similar charges and identified as Kriss Rockson, 46, of Queens; Jason Chance, 25, of Valley Stream, LI; Alaia Harrison, 21, of Queens: and Michael Knight-Williams, 44, of Queens.
    All five entered not-guilty pleas at their arraignment Monday in Manhattan Supreme Court.
    [email protected]
    http://www.nydailynews.com/new-york/nyc-crime/saks-avenue-employees-busted-identity-theft-ring-article-1.1964942

7. On Friday, they raided Williams’ home at 86-07 239th St. in Bellerose Queens, where they found her along with “over one hundred boxes of shoes … as well as many boxes of handbags and other merchandise,” the complaint said.
    Williams; Kris Rockson, 45; Jason Chance, 25; Michael Knight-Williams, 44; Michael Bright-Asante, 39, and Alaia Harrison, 20, were all busted Friday and charged with grand larceny and identify theft.
    http://nypost.com/2014/09/10/saks-workers-caught-binge-shopping-with-customer-cards/

8. Seet deh, it use to bun mi u see when dem in a di dance dem a palaver in a di teefing goods an have di audacity fi a chat di ppl dem whe buy fi dem clothes an shoes a seh how a bare cheap clothes so an so wear. Mi always use to seh to meself seh, but dis no mek sense how u fi go inna di ppl dem store go pop off dem buzzer an walk out an a compare uself or critcize a person whe nah do nuttn illegal fi get theirs. any comparison or criticism suppose to be wid u own league. Well I guess all dat show off bring disgrace eh cauz all who no get dip areddy guh rub some hard time. IT DOAN WERT IT.

1. You seet? sweet bwoy haffi guh run up eena him orange jumper and buy padlock fi him bum.
      As much as life nuh easy at time, I nah dash weh mi freedom fi a few moments of plejah. Everyone a dem look back and regret it now. Dem gwine use dem as example cause di store and di ppl dem tiad a di fraud left right and centa. Meck dem gwan hold a bologna sammich, wid wata and lick license plate into shape.

9. Startled I used to feel the same way. I also use to LAUGH at them because they r very SHALLOW individuals!!!
    I hope they get some hard time. Wha Mek it worse is how some ah dem a show off

10. Imagine all dat time dem a look pon, juss fi moggle inna dance and show off pon ordinary people. Bwoy, red eye anuh good sitten. Show off bring disgrace. Wrong time fi get caught up inna identity theft wid all weh a gwaan wid Target, Home Depot, TJ Maxx. The court will make an example out of dem.
    Like seriously, dem neva tink she de people dem was gwine complain bout purchase dem neva mek. KMT

1. mi lifeline,mi joy,mi heart ..mi everything :kiss :peluk
      mi nuh sorry fi none a dem Kunta a de chuet,a smaddy pickney college fund dat dem hef up,smaddy retirement money,dem savings for a vacation..rite nung it nuh matter weh dem money fah cuz it’s not deres tuh begin wid how dare dem…….a bet yuh jus like mrdj him dung a florida fi de scamming weh a sing a suh dem ago sing cuz dem bail pass high.
      dem fi guh hard wid dem,tiad a dem a mek hard working ppl luk bad especially JAMAICANS pon a hold ..now dem a classify wi as scammaz nd identity thefts,smfh

11. BTW, who start all de f**kery bout dem nah repeat clothes and shoes. Is dat mentality drive dem fi teef fi support dem dancehall habit.

1. Nuhbady nuh deh yah, seen. A juss out waan outa space smaddy a run di page and di one smaddy hab all di diffrant names u see yah, a di one sed smaddy in all kinda manifestations. Wi speak Klingon, Vulcan, Borgs, and Romulan

12. U see carma is a bitch. This girl never pay me to renovate her bathroom not even a dallar and told me to take her to court. Now she end up in court on a bigger matter. Wish dem add more time for my labor she stole