SHAMPOO AND HIM VERY PROUD NEW GIRL

0 thoughts on “SHAMPOO AND HIM VERY PROUD NEW GIRL

1. Well you know a permanent migration season…
    I will give you a hint
    Starts with “Green” and ends with “Card”

2. Yes pink just the other day she did deh with wayne,she been trying to be down with the hype..a nuff party man run thru europe

3. I’m sorry but Shampoo look velly fruity to me! eyebrows be looking too groomed and shit not very masculine looking.

4. But she change man regular eee…she never just deh wid a youth name something mac weh di deh a jail..kmt .me cah keep up with them people ya and them pussy

5. Yep I can see it man :cystg something very suspicious about Shampoo..He remind me of a Omar Platinum type

6. NOT EVEN A SUSPECT ” REPEAT OFFENDA” DEM GAL A POSE UP WID DEM GAY LOOKING MAN A TINK DEM HOT. MUST BE A MAN SHORTAGE. HIM GONE LONGTIME REACH DI POINT OF NO RETURN NOT EVEN JUST COME OUT YOUTH YUH DONT HAVE TO HID NO MORE YUH CAN JOIN DI REST PON DI SITE. YUH SHOULDA NO FROM DI NAME HIM PICK

7. Its seems like this bitch pussy donot have any morals a last summa she lance fashion and prezzi mobay do 3 sum ina the back a prezzi bmw! mi all hear sah shi suck the 2 bwoy dem hood bcuz shi did drunk.

8. Den a wonda f d European Princess can braid hair so neat. Dont want a man with corn row or plaits in a dem hair cos I always think is him woman or close lady friend do it. Plus dis man look over groomed especially him eyebrows mek him look like a queen or dyke:)

9. Hope they both did a HIV test dat ting nuh care who yu b where yu come fr white black blue or pink life ova death everytime be safe b sure Get tested or get rest in peace.

10. @ oh me oh my, Shampoo name mite nuh call pon man but him a wear di gay uniform from head to toe bad…wabble wabble wabble ….Shampoo is a suspect pon di gaydar

11. So bloodclatt wat uno go suck uno mumma a fi har pussy true fi uno miserable and uno cant hold a man a jealous uno bloodclatt jealous maybe a one f**k uno want frm di bloodclatt man and uno life bloodclatt sad

1. 1ST OLD EEDIAT DUTY GAYL MEK SENS, PEOPLE CAN ON JEALOUS A SOMEONE INNA WUSS POSITION NOBODY WANT A DOWNGRADE INNA LIFE. DI GAL LOOK LIKE SHE USE TO BE A MAN HIM LOOK GAY WHO SAD. YUH AND DEM SADDDD BADDD.YUH THINK YUH COME PON YAH WID BLOODCLATT BLOODCLATT MEK YUH BIGGA DAN NOBODY… GUH BATH, BRUSH YUH DUTTY TEET, WASH YUH SOUR HOLE AND COME BACK …. YUH NAH HELP HIM CASE DUTY GAYL JUST PROVE ALL DI ABOVE

12. Oh shit nuh da same white gyal ya fly dung guh f**k bounty killer for a week now shi gone from the general to Fishpoo lol

13. Shampoo mout smell like an 70 year old ladys draws him need a power hose that girl has no class to be with him and he beggs alot . Smh