REBEL DI PERSON SEH DEM CORRECTING WHEY YUH SEH ONSTAGE

From hear she come pon onstage and sey she grow up inna the country mi si sey the gyal a wicked but now she pass har place pon the live wa purple touch post
here is har file

Who remember the first interview rebel did with Winferd on Onstage when she said she grew up in the country? From mi hear you seh that mi know you lie like like show. Now you owning up Jones Avenue bout a de yuh grow but making it seem like life in Jones Ave was hard as the rock everybody used to sit on. Jones Avenue a one a the only ghetto weh yuh never hear sey man a send fi people gyal pickney, if a likkle gyal tek man early a fi them choice, plenty of females grew up that lane and are respectable individuals in society today. That ghetto is a very blessed one. People from Jones Avenue come out and are now soldiers, police, doctor, nurse, teacher, engineer, professor and the list goes on of what kids from that ghetto has achieved and continue to achieve. Not knocking your craft cause you earning an honest bread dancing but don’t sell my community like this on social media as I am very proud of where I grew up and it has helped to mould me into who I am today. And no it is not everywhere in Jones Avenue have red dirt, don’t lie. Rebel mi hot fi yuh! Why yuh no talk seh yuh father used to be a jerk chicken man and because he refused to pay extortion he was shot up one day as her prepared his chicken and was crippled? Big up yuhself Wayne, you have persevered and is now walking again. You talking how your father used to beat you, why you don’t talk how yuh used to tief outa the man house and go dance go mek every man pass yuh roun like pass roun donkey inna daggering maawnin? Talk how you used to f**k big head and big foot foota morning, noon and night no matter how hard yuh father try fi mek yuh stop tek man. Some a the lick yuh father gi yuh was well deserved. All yuh did care bout when you a go school was fi gwaan like yuh bad and tek man bout yuh used to get good grades. A who and you inna the lane fight and yuh cut up? Mi never hear bout da stabbing de weh you duh and mi live a Jones Avenue all mi life. Rebel if yuh no have ntn good fi talk seh shut yuh mouth worse if you ago come tell lie. Yuh is a WICKED piece a gyal to how yuh lie. Yuh lie like any action movie. Tell live sey when you a go banks a the big head, big foot bwoy foota yuh used to go tek. yuh likkle germs. Keep dancing and reach for the stars, just keep a clean heart, a pure mind, stay humble, don’t get caught up inna the hype and no tell no lie fi the likes, you will go far.

6 thoughts on “REBEL DI PERSON SEH DEM CORRECTING WHEY YUH SEH ONSTAGE

1. Sender sounds like a BIG OLE HATER!!! go nyam shift quarantine a stress yuh!! Look from when this interview tek place and a now you wann talk up??

2. Ya sender you’re doing too much. How much young girl or guy for that matter nuh try defy them parents? Like come on..kids will be kids and so on…unless this girl lives under a rock, she Aviv do wa most kids do! Mi commend hat for where she has reached…I only hope she invests wisely and DO GO to school and get the CREDENTIALS to mirror/enhance the raw talent.

3. send she said she was living in country before she come kingston come start dance, maybe she move from jones ave to country before that. sender guh bade

4. Spanish town jones avenue is country wid red dirt.
    I don’t understand what she said that was so wrong. The sender just wanted to dash out the girl file , and mi nuh see nothing spectacular bout har file , because the all a we tell lie and fuck when we a grow up . Me tell lie say mi a go library fi go fuck …. suh what she do weh we neva do