MUMZEL SWIZZLE BODY AND DI BEGGING- 2009 THROWBACK

mumsel

MUMSEL IT LOOK LIKE WHEN U BAWN U HAND DID FOWL UP N SINCE DEM UNFOWL IT U TEK BEGGIN MEK A CAREER. please a beg u sumting, please a beg u sumting.. YES MUMZEL U BEGGIN CAREER FIND ITSELF PAN DI STREETS OF DOWNTOWN KINGSTON…Jamaica of course.. NOW MI WUDDA LIKE KNOW WHAT IS DI DAILY PROCEDURE? WHICH DAY U PRETEND FI BE WHAT N WHA A DI LIMIT FI DI DAY? ZEL DI PEOPLE DEM SAY U BEG ANYTING FROM ANY MISS OR MR BADDIE UR BEGGIN NUH PARSHAL… OLE PEOPLE SAY WHEN OOMAN LOVE BEG DEM FRONT END PAY DI PRICE…draw fi u alum yaw mummayyyyyy… CAUSE DI BAR WHEY U OPEN FROM U BEGGINS HAFI WELL STOCKKKKKKKKKKK… U BEGGIN TUN U INA ALL HENCHAPPINEER…u nuh ramp a bloodclot.. MUMZEL U GO A PARADE GO BEG N WHEN U DONE U SPIN GO INA ARCADE GO BUY U OUTFIT FI GO DANCE… a so mi know beggin profitable… WHEN U BEG U GO DANCE N U GET A DANCE MAN OR A BIG MAN FIDDY NIGHT…………. MUNTLY ALLOWANCE MUMZEL ………….. U HAVE IT LOCKED,SEAL, ZIPPED AND COATED … SWIZZLE BADDIE CREW A NUH FI U MUMM U NEED U OWN CREW WID IT OWN NAME…. BEGGARINAZ OF BELHARE… YES DAT FITTIN..MI HEAR SAY U PERSONALITY NICE DOW… BUT ALL BEGGAZ HAFFI FRIENDLY SO A LOCK U LOCK U TING DESSO… U BEAT DI CHARGE WID SHERINE WHEY DAY PAN SELF DEFENCE.. SO BACK TO DI BEGGIN STAGE FI U AGEN FULL TIME….mumzel di people dem say u feel bad bout whey happen n ting butttttttttt… DEM A WONDER Y U HAVE BAR.. N U BIG MAN DEM N STILL A BEG… IS A SICKNISS MY GIRL??..Jamaica if u see this girl on the streets of Kingston begging dont give her a dime, she begs because she think its vogue..AND IT NUH VOGUE A WATSITNAT KLAWWT..

0 thoughts on “MUMZEL SWIZZLE BODY AND DI BEGGING- 2009 THROWBACK

1. This is so boring. Writer sounds like an upset mate. Leave the girl alone. Survival skills needed to survive in jamaica. Beg or teef. Pick a struggle and get busy

2. Good Morning :peluk,,, Are you going to do a where are they now kinda thing? Wassup with she, Toya British, the girl that was friends with Apple weh did get caught up inna the Luton foolishness and some other notables…. Chino extend the white flag to Rosie yet now that the faux-cade of a hellationship with him and Yendi done? Why it really done? How is Bri-Bri?

3. Mumzel have are club on constant spring Rd and she dont party again like first time very progressive girl mi admire that about are she put the beggings to use legit businesses. Bounty miss mumzel good body cause a him first open up the bar pon Russell Rd give her.