November 6, 2015 1:04 pm
MINISTER WE ARE STILL WAITING TO HEAR YOUR RESPONSE ON THEM BABIES

Yuh deh pan school tour a talk bout skin bleaching while babies are dying…You have not said a word Lisa…Without babies there will be no youths
Enjoyed this article?
Share it with others.
dehn piknie deh eh see man dwlllllll dem look boored nuh blows n skirts
Lisa still look good tho!
Met u know seh mi did aho seh supm weh day but me weh deh a farrin…it probably wont help…all she do a travel n do photo-op…das all and dress up n boast wedda di clothes mek a yaad or abroad..as minister of youths isnt she supposed to address dem babies… But all she know fi do a dress so cyaa expect nutin betta
But look pan di photo up wid di pickney dem nah pay attention..she is very disappointing to me
But Lisa u dont have a steady skin shade urself so u shudn touch dat topic cuz di whole anu a use nadinola, ambi or something to tone kmt
deeeeeead… Watch the lil girl sleeping til har head ah hang, thats waay past doozing off
Again, what is the portfolio of her ministry cause there seems to be a call for her to address everything. The Ministry of Health should deal with the babies dying, infants a nuh youths, she probably have no power because it is a Ministry of Health issue. Let the appropriate ministry deal with dem own issue.