MINISTER SINISTER

blinditem
INA 2009………..MI DID WASH OUT MI MOUT WID LIME AND TRY SHOW UNNO AT THE TIME……..THAT THE MINISTER’S PRIVATES WAS WORKING MORE DAN FINE…NOW LETS RECAP..AND DRAW THIS MAP BECAUSE IT LONGER DAN A GULLY BOP TRACK……… AND NUH ASK MI FI NUH NAME CAUSE WHEN SHE SEE HAR OWN LIST…………SHE A GUH MORE DAN SHAME BECAUSE SHE IS A MINISTER WITH MORE THAN FAME
DERE WAS BOUNTY….RIGHT AFTER DI THRONE GET FUNKY…….. AND BOUNTY TELL HAR SEH HIM NAH PLAY STUCKY…………BUT IS BECAUSE BOUNTY DID DEH WID A LITTLE BABY GIRL AND DI BABY IN DI CRIB DID MEK SHE FEEL MUCKY …SHE TELL BOUNTY SEH HIM MORE DAN LUCKY…
BEENIE WAS JUST A DUDE …………WID DI WICKEDEST SLAM……….SHE TEK A JUCK OFFA HIM FI ONE OR TWO HOUR………SHE NEVA WANT HIM FI HAR MAN……….
DERE WAS DI MR……..LETS CALL HIM HUNTING…….BECAUSE HIM GET MORE DAN ONE JUCK OUTA DI SUMTING……….AND WHEN HAR MAN FIND OUT IT SEND HIM TO DI BAR BAWLING LIKE BYE BYE BABY BUNTING………. :nerd . RICHARD WAS NOT FRONTING……..HE WAS HURTING BECAUSE DI MINISTER DID GI —— DI SUMTING
IF BEIJING NEVA SEE DIS REIGNING KING…….HIM WUDDEN SI DI MINISTER TING….AND WAS TOLD FI HOLD DUNG DI SINTING……….BUT PEOPLE SEH HIM STILL TO EXCITED……….SUH HIM MOUT A MOVE LIKE IT NUH RIGHTED……….TRACKS WID WHOLE HEAP A RECORD……….MINISTER WAA SCRATCH OFF AND KEEP IT PAN DI BUSINESS ACCORD..BUT DI F*() ALREADY..DEH PAN DI RUNNER BRAIN RECORD……….CHECK INSTAGRAM FOR THE LIKES AND LOVES….IT WILL MAKE YOU SUSPECT IF YUH DO DECIDE TO KEEP A RECORD
IF YUH NUH POPULAR YUH CYAH BE SEEN BY DIS MINISTER………..BECAUSE SHE IS A GROUPIE WITH GROUPIE MOTIVES…NOTHING SINISTER …UNLESS YOU CAN GIVE HER ONE MORE TERM………LIKE THE PRIME MINISTER :travel

0 thoughts on “MINISTER SINISTER

1. Morning met meters….if is Babsy grange she mucky and is a demons in every form all 17 yr old Gregory she sleep wid an hype up den baps him dead ..politicians are a curse to jamaica both male and females

2. Babsy grange know say Gregory an teddy him Breda did a kill the people dem ova food fe the poor an a burry dem just below the surface on the ball field and she was well ok wid it ,a the security guard body fuss come up by mistake cause him never burry deep and him uniform shirt come up.. Hey cho an is same place police kill Gregory on the ball field few yrs after ,duty witless woman Babsy grang wonder if the got kids

3. Mawning Met! Me always notice the whole heaps a tags and loikes pon Insta enuh…and always wonder if a pure man friend dem keep and why those people, cause they are strike me as a young/popular/hype crowd whereas you would expect someone so established to have more…”established” friends- if yuh see wha me a say…but I guess a vote is a vote dwl and it’s good to have the support of the incoming constituents versus the geriatrics who done do all dem can do for you already….

1. Me? :angel :angel :angel No sah—me just a think strategically…when I was younger my ambition was to be a politician but me madder did discourage me from it….say yuh can’t be one and believe inna God cause dem too wicked and nasty :cd :cd :cd :cd

1. lol. anyway I’m sure they’ll come in handing to galvanize the youth vote in the bid for Prime Minister. Every method of reaching the youth is covered- entertainers, athletes, party promoters etc etc :travel :travel :travel :travel :travel

4. Boy politician must accessible to the public but no so Lisa ur front a public servant in every sense of the word eee man smh

5. I’m surprised, but then not too much as i always try to balance the human factor. Being in a public office or be famous for wat ever reason will never prevent any one from doing what they like. she could very well be a groupie. The expectations we had of her was ours, she had her own.