IS WHO DIS

Good night and please hide my i.d,
But look pan da big gyal yah weh use to sell *** a negril an tell lie seh she a did entertainer there now want tun artist and all d fuck she puddung fi ar bus cyan have no passenger.
She is from one studio to d other like a bird with not one nest known to dem.
She guh tek d pilot man weh have him wife,she guh breed fi d doctor man weh nah mine him pickney now nuttn nah gwaan she tun bredda dog a run to relationship and gwaan like she Betta dan people ina Mobay an prejudice !!! Showstopper tun showfloppa because a dat name Yuh go get. Any producer weh voice Yuh affi deh wid Yuh cuz Yuh nuh tell man no unless Yuh nuh hear good. Showstopper an well waan clothes.

5 thoughts on “IS WHO DIS

1. Come on it sounds like you(sender) and this woman had a disagreement. So why you couldn’t just leave it at that? Damn it some of you are so damn bitter!

2. Sender u are evil and a waste gyal. It’s her pus sy so y u have an issue. Everything people do bother these small minds n no brain people. Sender have a seat and leave the girl, u goodly a undercover harlot, at least the girl is trying, give the girl a break n try go make something out of ur worthless idle life. This sender sounds like a real hater n yamhead.

3. Sender wat a way u a watch di lady business, I sense jealousy lol hush, sender maybe u shud jus stop watch Di lady pussy business an u jus might get a life of ur own