DEN HOW MUCH ROOM MARVIN WUDDA WAA?

Nickeisha need fi know say she caan put up Marvin inna her one room, why is her fridge beside her bed? Why is the dirty clothes basket beside the fridge? Do better my girl. Go find a man tek care of you because your likkle money caan mek Marvin stay.

N1

N2

17 thoughts on “DEN HOW MUCH ROOM MARVIN WUDDA WAA?

1. sender stop acting like everyone can live big and rich cause im pretty you aint either so chill……….she sleeping somewhere and she nuh live a road ……….everybody is living within their means they do what them can afford this is stupid smh

2. Having a Fridge in a room is nothing in Jamaica, She has a bed and also a Fridge what you have sender? Most of us that comes from the Ghetto can relate to this kind of living and it’s nothing to us. Leave the girl alone. I grew up in a two bedroom, is since me come a farrin me know bout having different rooms and I was very happy back home. Gwey.

3. Lol, sometimes you have to take time and build sender. She start with a room but if she saves her money, she will be able to get an apartment soon.
    Smart thing to do now when she have less expense is take her time and buy, buy the pieces she needs from COURTS so that when the day to get the apartment keys finally come she has all her furniture paid off and ready.

4. Sender u no see how life hard. One room is enough for the girl right now and it can hold Marvin in there plus a baby dwl. Send is not everybody can afford to live stretch out what about when u small and a grow with parents and ten a unu pack up Inna one tiny 2 bedroom house . Stay deh

5. I do not see the moral of this story, what I can say about this young lady is that at least her one room is equip with the items that she needs to live day by day and most of all the room is clean… But if she is spending her money on this Marvin character, young lady stop it and save for that apartment you rightfully need…

6. You go nickeisha you likkle room clean and look comfy tho just save and tek time build you self mum nuff a them don’t own a bed much less fridge#ps you tile clean to mums

7. She a do har ting. Nuff ppl navelstring cut a hospital and u wudda think a dem yawd it cut cause dem caah lef dem parents yawd… ppl a talk gal continue give dem shit fi talk… but yuh still ago get some shit doe fi di tears Marvin wife shed fi har husband

8. Sender u right. Bloodclatt a nuff money dem gurl deh a Mek a nuff man hood dem Mek rise a nuff big man a request dem. Weh d ratid u a do wit fridge inna room. She a nuh average dancer weh jus a start out….a wah a prep school har pickney ago?? Me nuh see har pickney inna ntn dare weh d money ago?? Talk nuh she buy piece a land?? Sender u right me a young green gyal n me Mek sure everything correct. Dem nah nuh goals more dhan fi tek ppl man if me a tek ppl man me a tek 3 ppl man cah none a dem cah own me n me cah own none a dem. House haffi nice flat screen bare things.

1. Amen to that. She is young she also very talented. She can make a lot for herself. These girls don’t go places n not get paid or benefit from it somehow. Especially about her son being in prep school. Even that we should be seeing. This is for someone just starting out not for her. She’s very talented n has a good personality she should be on top of her game. Its running down this fool why she cant get there. Its a shame that she wasting her time.

9. Sender so0000?? That is why it is called a one ro00m! Lowe di young miss alone! Roof and a bed is all we need to sleep! It nuh matta how many rooms! As long as rain naa wet wi!

10. Place look clean and nice! Up top bout flat screen want the girl go tief or WA?
    Nuff ppl have fridge inna dem room a Jamaica. A likkle one bedroom wid bathroom is all yuh really need. There are more important things in live than big house and material things. Explore, travel and eat good healthy food.