BEATING AND STILL DERE

GRI

No man mi upset bad!!!! Dah gurl yah deh wid d famous Andre McCarthy weh play pon Jamaica’s Cricket side ….him par with the famous owner of Fierce by Dre. Afta Andre gi dah gurl yah a judgment beating uppa fiercebydre buss up all har nose the child gon breed fi him..no man sumting wrong wid dem young gurl yah. Right throughout the beating him a cuss har seh him nuh want har cah him ave him gurl weh go uwi. Dats str88 up disrespect!!!
Now weh me wah know is who is dis anonymous “uwi gurl”
Young gurls stop taking disrespect!!!!

0 thoughts on “BEATING AND STILL DERE

1. Bwoy sender u ask you question neatly at the end eeh man, but seriously still me think the baby and the beating more important than miss UWI

1. Yuh seeeeeeeeet?!?!?!? Ah di same thing me seh… Ratings sender yuh sikes creep up nicely bad bad bad!!!

Pitured girl is so beautiful! I hope she really naw breed and ah tek all dem public disgrace deh!

Gyal, know yuh worth know yuh worth

2. i know him very well a true him have a friend name nikita miller a him can beat him baby mother the two a dem play for the same club met i dont know what you eat for nikita him dislike you bad him say you cant be a woman you must be a batty man dem chat you all the time the ugly boy nikita kick out him baby mother and bring in a new one and breed har the baby mother say him give har 5 thousand from last year the boy hype so till him fool met bring up him file and him pic

3. Poor thing eeee!!the uwi girl who mek up dis obviously seeking attention. Lol I know her very well n she is not even pregnant. The girl who made this up is Hailey Smith… Lol way to go girl. Dwl #attentionseeker Andre dump her that’s y.lmfaoooo

4. Mi fren sim u nah Fi a watch wat negative bad mind ppl haffi sey, tru u look good nd shape good n brown and nice nd Eva cleannnnn them grudge u mi fren. …hold up ur head sim, no watch weh sum dutty crosis gal wah sey.. them nave Nutting Fi do but sit down a make accusations..pity on u bitches! !!!!!

5. Mi fren sim u nah Fi a watch wat negative bad mind ppl haffi sey, tru u look good nd shape good n brown and nice nd Eva cleannnnn them grudge u mi fren. …hold up ur head sim, no watch weh sum dutty crosis gal wah sey.. them nave Nutting Fi do but sit down a make accusations..pity on u uwi bitch! !!!!! Wat a way the breakup do u baddd. ..woiiii mi nice clean fren a mad them!!!!!

6. Due to how Miss Uwi a good good girl fi Sim no wonder him can’t stop call her name. Plus she wouldn’t make up this cuz Sim and nobody

7. What a Wah fah uwi girl yah have unnu weak. Mi nice clean friend no affi Mek up nothing fi get dre attention she more beds help fi get him leave har alone . Every day di blue honda park pan di spade. Wah do some man boot

8. The bitch dat wrote Haily’s name cant even spell her name!! Right now Haily goodly a watch LMN and a study. U guys alrite….moreova the last time I checked Simone was the one keep following her on instagram! Ma boo ain’t got time fa dat

9. Nooooooo saaaaa a how Haily name taste suh good mek all the dunse dem a call her name n cahhh even spell it, noooo sahhhh unu sadddd bad and need HELP, an how d hell unu nastiness fi say is a 1night Stan him a tek n a lef dats y she want attention dwl unu back up yayy every year wen Haily ago overseas Andre buy her good good plane ticket woeeeee it sticky pon unu eeeeeeee nice clean Haily smith working on her degree money she say not man. Woeeeee dwl mi feel it fi unu a swear… And d last time I check Simone nuh stop send her request on Instagram to follow her nooo sahhhh unu sadd badd …… Ooooooooop we ain’t got no worries.

10. Whatever har mame wha b…dwl it sweet me how unuh tek d time out first spell “simone” properly that girl need a lypheeee sitting down n try make up things to get attention wowwwww. If it was your man you would have sit back relax n let someone else do this. I see this is how you get your kicks.

11. “Nooooooo saaaaa a how Haily name taste suh good mek all the dunse dem a call her name n cahhh even spell it……you just wrote the word ‘dunse’ but yet still yu a beat down people spelling inna di same sentence………is this some kind of sick joke?

1. Shake my hand, as I am glad you pointed that out to them.

Added to that the person is cussing that someone spelt the name incorrect, when the person used the correct standard spelling of the name.

Trust me the name ‘Hailey’ is a reasonably common name, especially in the UK.
      I know many people named ‘Hailey’ and is H.A.I.L.E.Y is how all of them spell it – NOT ‘HAILY!
      So the person they cussing, heard the name and had every reason to assume it is spelt so.

On the other hand the person who can’t spell ‘dunce’, also never realise that although their friend may spell it differently, it’s still their friend’s parents who were (at best) trying to be unusual, or maybe (worse still) it’s just that THEY DIDN’T KNOW HOW TO SPELL the name properly! They must stop cuss and accept seh is fi dem fren name spell wraaang!

12. Sim u want a make over with u big tuff elephant calf dem if I were u I leave d UWI n gooo get sumn Ina Yuh big head n stop mekkk dre tun u Ina made dwl that’s all u do is wash wash wash n a haily aka slims him say…… Suh y u madddd dwl dwl (love mi man like slims love Addy) dwl all d song u hate true her name in dehhh dwl u saddddd eeeeeeeeee

13. ”Made” dwl the correct word is maid looooool a pure dunce enuh. If a suh uwi teach mi nuh wah go.dem all a put propper English and patwa.. No sah!! Sim? A real woman n good woman wash man clothes. I guess this person is jealous being that they went through all this to creat drama.

14. You all sound stupid!!! A real woman would never showcase this behaviour and its obvious that these are friends of both parties… The accusation was very wrong in the first place then it was also wrong for the accused party friend to be commenting and acting like that, thirdly Simone’s friends shouldn’t have responded. #Silence is a beautiful weapon…im a graduate stupid and I make alot of grammatical errors so calling each other “dunce” is foolish. Stop giving Andre or whatever his name is hype! We are females **act like it**

15. This is stupid bottom line him have the two a unnu so him clearly no want nobody. Slims u a mi friend an we know that u did not make this post but u affi understand that she know u an dre deh so automatically a u ago get the blame. But we heart clean like water from the stream so don’t follow up waste argument

16. Evidently who a post thing bout a true dre a leave and one night stand really don’t know shit or they are just don’t want to accept the truth. Uwi girl I know u and I know u are better than this. To girl how got the alleged beating, if that is true it’s really sad to be u and if the uwi girl was mad about dre why didn’t she make a post about dre that just don’t seem right think about it. Please ladies stop this rubbish cause unnu nah help unnu friend dem uwi girl or Kiki all unnu a do a Mek dre look big

17. Di dutty people dem weh do dis need fi come out a the people dem life cause unnu cyah stop nothing. And mi know seh buff a unnu weh a post a long time it bun unnu and unnu did Wah talk, this just give unnu an chance fi spill unnu guts but don’t be so quick to throw blame. Cause a no muss miss uwi alone dre a deal wid but a just she alone yuh know bout