YUH KNOW SEH………………..

0 thoughts on “YUH KNOW SEH………………..

1. You know sey fi all the foolishness she keep up plus all the propaganda, shi need fi get an additional 6 month pon yours Met. One year will set har straight.
    So stupid cos not once I’ve seen Shorty carry on suh!

2. Uno go easy with the Gaza freak. She can’t do no better cause after she f**kkk shorty man she know she naw deh pan no short boss label, so she a pray fi addi come a road so him can mek she suck hood and sing some more.

But in all seriousness this statement was made in January. So now with all these videos that come out. How none a them naw mek no more statement, or a we just naw hear.

It kind a hard fi seh a man get frame, when the man a talk bout the murder before it happen……and mention how the prosecution witness fi see it all so that he can learn lesson. Then the prosecution witness turn round talk out the whole story…then Kartel deh pan tape a seh is only shawn storm and the said prosecution witness “can sink them.”

3. uno nuh ez a baxide how she fi get 6months or 1 year? Ppl weh suh f#cking fool like her fi get life!!! Come a tell di police bout di bredda hol her up kmft mi not even like fi hear bout dat fool

4. This bitch need fi guh tek ten seats bck she sound so stupid an illiterate my gurl shut yuh mouth an stop look publicity an attention caw jus like everything else THIS WAH U A DO A SET UP …

5. I can’t stand this idiot gal. I want di judge sentence har fi life smh wat a gal fool. Sh*t up tongue Gaza Slime yuh day soon come

6. look how this young girl,mash up her life;i wonder how her family them feel,to send this girl to school,and this is what she turn out to be!! gaza sucker need a beaten,tattoo shorty man name on her body,gaza sucker and her friends them,talking how shorty giving away the pu$$y,gaza sucker drink com/f**k in ass slim,a you sing song seh yu nah give it weh,not shorty!

7. uno pls take time wit dis young girl she jus slightly misguided she a good person n jus loyal to her surroundings ok

8. I remember when kartel was arrested an ssp Elan Powel was interviewed by Anthony Miller and he said they have audio and video evidence implicating kartel and others of the murder of Clive Williams. There was no mention of the killing being recorded. This girl really going to hell though, imagine she reported that lizard held her up at gun point and robbed her and she has the nerve to be talking about set up.

9. CANT SOMEBODY PLEASE TELL THIS EEDIAT FI SHUT ER MOUTH CAUSE SHE HAVE A CASE PENDING N DISS NAH GUH HELP HER CAUSE …. A TRY STAY LOYAL TO KARTEL NAH GUH HELP ERR TAP TALK GAL ……………SHE HAVE TALENT N DI LOOKS FI GUH WID IT

10. Met you know say gaza slim did a try fi write like some intelligent Individuals? She wrote cross question me can bet she was trying to figure out the bigger word to use like cross examined. But try she mussi cannot spell it she say cross queston LOL

11. young girl stay offa social media OK look how much ppl nuh post them business on social media worse is a problem n pending court case smh she a young girl n can turn back her life we all make mistakes wen we younger

1. Smaddy tell har say a nuh di fan page she fi tek dung is har nose whey block har senses. Gaza slim mi done save whey mi fi save doe stop read

12. Gaza slime go put gentian violet pan yuh cacka hole, yuh need a anti-bacterial enema nasty gyal a di back door rimmings yuh a withdraw from mek yuh a chat s…it

13. A weh uno a seh? a gaza slime did a tek the hood inna her batty. No sah, yahso keep on a get nicer and nicer.

Her battyhole look tight deh doe like a kartel tek away the virginity.lol.